Kaikki

Uutiset

Uutiset

Kuukauden Maali: Heinäkuu

Äänestä Gnistanin kesäkuun maalia! Ehdokkaina Niko Tirkkosen loistava yksilösuoritus Honkaa vastaan tiukassa 3-2 tappiossa, Gullit Zolameson hieno maali Nikolas Sairan esityön tuloksena Hakaa vastaan sekä

Uutiset

Riemukas voitto tuliaisina Kauniaisista

Gnistan nappasi elintärkeät 3 pistettä lauantai-iltana Kauniaisista. Kotijoukkueella oli omat painostusjaksonsa, mutta nälkäinen Gnistan oli lopulta tehokkaampi lukemin 1-3.

Uutiset

Lauantaina pistejahtiin Kauniaisiin

Gnistan taistelee tärkeistä sarjapisteistä viikon tauon jälkeen lauantaina. Vastaan asettuu kauden aiemman keskinäisen kohtaamisen 2-1 lukemin nimiinsä vienyt Grankulla IFK. Roberto Nuccion johdolla uusia kuvioita

Uutiset

Tappioputkelle jatkoa EIF:a vastaan

15. ottelukierros ei tuonut muutosta Gnistanin murheelliseen sarjakauteen. Vahva ensimmäinen puoliaika ei riittänyt, vaan ensimmäisen puoliajan lopulla tärkeän tasoituksen laukonut EIF käänsi ottelun lopulta itselleen

Uutiset

Uuden valmentajan johdolla EIF:n kaatoon

Gnistan lähtee jahtaamaan tärkeitä pisteitä tänään uuden päävalmentajan Roberto Nuccion johdolla. Vastaan asettuu seitsemäntenä putoamisviivan yläpuolella majaileva Tammisaaren EIF klo 17 alkavassa ottelussa. Joukkueiden kauden

Uutiset

Gnistanin uudeksi päävalmentajaksi Roberto Nuccio

Aikaisemmin tällä viikolla Gnistan ilmoitti, että Ykkösessä pelaavan edustusjoukkueen päävalmentaja vaihtuu. Tänään seura on allekirjoittanut loppukauden kattavan sopimuksen italialaisen Roberto Nuccion kanssa.

Uutiset

Keskiviikkona Hakan kimppuun

Valmennusjohtoonsa muutoksia tehnyt Gnistan lähtee keskiviikkona pistejahtiin Valkeakoskelle. Maineikkaalla Tehtaan kentällä nähdään Hakan sekä Gnistanin kauden toinen keskinäinen kohtaaminen. Toukokuussa Haka oli Telia 5G-stadionilla pelatussa

Uutiset

Gnistanille niukka tappio KPV:ta vastaan

Lauantain kierros ei tuonut muutosta Kipinän mollivoittoiseen kauteen. Keltapaidat laittoivat tiukasti hanttiin, mutta sarjakärjessä jatkava KPV käytti vähäiset maalipaikat tehokkaammin hyväkseen. Irakli Sirbiladzen ensimmäisen puoliajan

Uutiset

Gnistanin valmennukseen muutoksia

Gnistan ja edustusjoukkueen päävalmentaja Tommi Lingman ovat sopineet, että Lingman ei jatka tehtävässään. Valmennusvastuun ottaa toistaiseksi nykyinen apuvalmentaja Petri Haapimaa. Myös maalivahtivalmentaja Ville Anttonen jatkaa

Uutiset

Gnistan kovaan testiin lauantaina

Viime lauantaina tappioputkensa katkaissut Gnistan jatkaa pistejahtiaan lauantaina Kokkolan Palloveikkoja vastaan. Kipinä saa kotiedustaan huolimatta tehdä täyden päivätyön yhdenkin pisteen eteen, sillä sarjakärki KPV on

Uutiset

Gnistan ja OPS maalittomaan tasapeliin

Oulunkylässä käytiin lauantai-iltana tiukka taisto kolmesta pisteestä, mutta Gnistan ja OPS eivät hyvistä maalipaikoistakaan huolimatta saaneet maalitiliään auki.

Uutiset

Lauantaina vastassa OPS

Gnistanille avautuu jälleen uusi mahdollisuus avata voittotilinsä lauantaina, kun Keltapaidat kohtaavat OPS:n Oulunkylän urheilupuistossa. Joukkueiden toukokuinen kohtaaminen päättyi 1-1 tasatulokseen ja tasaiset ovat lähtökohdat nytkin.