Kausikorttien myynti käynnistyy maanantaina 1.11. klo 17. Kausikortti sisältää kaikki Gnistanin kotiottelut kauden 2022 Ykkösessä ja ne myy yhteistyökumppanimme Tiketti.

Tarjousjakson aikana – Kausikortit 2022Hinta
Normaali89€
Erityisryhmät75€
Tarjousjakson jälkeen – Kausikortit 2022Hinta
Normaali110€
Erityisryhmät90€

Erityisryhmiin kuuluvat opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet sekä lapset 7-17v. Kausikorttien hintaan ei sisälly Tiketin palvelumaksu. Kausikortin voit maksaa myös monilla eri kulttuuri- ja virikeseteleillä. Voit tutustua eri maksutapoihin tarkemmin tästä. Mikäli sinulla on kysyttävää kausikorttimyyntiin liittyen voit olla suoraan yhteydessä Tiketin asiakaspalveluun. Kaikki kausikortit ovat numeroimattomia.

Olitko kausarilainen kaudella 2021?

Aiemmin syksyllä käytössä ollut tekstiviestipalvelu on sulkeutunut, joten voit uusia kausaritilauksesi suoraan Tiketin ostosivulta. Huomioithan, että kaudella 2022 toimii sama fyysinen kausikortti, mitä olet käyttänyt sisäänpääsyyn tämän vuoden aikana Gnistanin kotiotteluihin. Kun olet uusinut tilauksesi sama kortti aktivoidaan myös ensi kaudelle.

Oletko uusi kausikorttilainen?

Mikäli et omistanut Gnistanin kausikorttia kaudella 2021, mutta aiot nyt sellaisen hankkia, niin voit tehdä ostoksen suoraan Tiketin ostosivulta. Lähetämme sinulle kausikortin postitse muutaman viikon sisään tilauksestasi.

VIP-kausikortit

Kauden 2021 tapaan stadionin VIP Lounge palvelee vieraitaan kaikissa Gnistanin kotiotteluissa. Hanki VIP-kausikortti Tiketistä tarjousjakson ajan hintaan 449 €+alv ja pääset ruoka- ja juomatarjoilujen kera seuraamaan Gnistanin otteluita parhailta paikoilta. Tarjousjakson jälkeen hinta on 499 € +alv. VIP-kausikortin omistajana sinulla on oikeus tuoda myös yksi vieras jokaiseen kotiotteluun.

Pääsylippujen hinnat kaudella 2022 ja Ykkösen sarjajärjestelmä

Pääsylippujen hinnat tulevat ensi kaudella olemaan samat kuin mitä ne olivat vuonna 2021. Ostamalla kausikortin säästät siis runsaasti rahaa ja pääset nauttimaan kotimaisesta huippufutiksesta!

PääkatsomoHinta
Normaali15€
Erityisryhmät12€

Ottelulippuja pääset ostamaan tästä.

Ykkösen kausi 2022 pelataan kaksikertaisena sarjana, jonka jälkeen pelataan ylä- ja alaloppusarja. Jokaiselle joukkueelle kertyy 13-14 kotiottelua riippuen sen sarjasijoituksesta ennen jatkosarjoja.