Jimi Hackspik Gnistanin uusin sopimuspelaaja

Laitapuolustaja Jimi Hackspik on allekirjoittanut Gnistanin kanssa ensi kauden kattavan sopimuksen, joka sisältää option myös kaudesta 2023.

KPV:n kasvattama 21-vuotias Jimi Hackspik debytoi miesten tasolla KPV:n naapuriseuran GBK:n riveissä kaudella 2018. Kausien 2018-20 aikana Hackspik pelasi GBK:n paidassa kaikkiaan 32 Kakkosen ottelua, jonka lisäksi hän oli kokkolalaisten aloituskokoonpanossa molemmissa MuSaa vastaan käydyissä Ykkösen nousukarsintaotteluissa kauden 2018 päätteeksi.

Kaudeksi 2021 Hackspik liittyi kasvattiseuransa KPV:n riveihin. Pääosin kausi vierähti Kolmosta pelanneessa KPV:n akatemiajoukkueessa, mutta nuori puolustaja pääsi ottamaan tuntumaa myös Ykkösen peleihin pelaten täydet 90 minuuttia kauden päättäneessä vierasottelussa PK-35:a vastaan.

Kotikaupungistaan Kokkolasta opiskelujen perässä Helsinkiin muuttanut Hackspik liittyi Gnistanin harjoitusrinkiin heti harjoituskauden alettua. Laitapuolustajan tontilla parhaiten viihtyvä, mutta myös keskialueen pohjalla ja topparina pelannut nuorukainen kuvailee itseään muun muassa rohkeaksi ja älykkääksi pelaajaksi. Veikkausliigaan tähyävä Hackspik kokee Gnistanin parhaaksi vaihtoehdoksi kehittymisen kannalta.

– Hyvät fiilikset sopimuksesta! Muutto pääkaupunkiseudulle tuli ajankohtaiseksi opiskelujen alkamisen johdosta ja aloin miettimään vaihtoehtoja, missä pelata futista ensi kaudella.Halusin ympäristöön, jossa voin jatkaa kehittymistä pelaajana ja Gnistan tuntuu juuri oikealta vaihtoehtolta tässä vaiheessa. Haluan tulevaisuudessa pelata Veikkausliigassa, se on tavoitteeni. Pelaajana olen urheilullinen, älykäs, rohkea ja nopea tekemään päätöksiä kentällä. Olen hyvä molemmilla jaloilla ja valmis antamaan aina kaikkeni joukkueen puolesta.

Gnistanin päävalmentaja Joonas Rantanen kommentoi Hackspikin kiinnitystä.

– Jimi teki vaikutuksen kovalla työmoraalilla ja on helppo mennä takuuseen, että hän antaa kentällä kaikkensa. Urheilullisena ja taitavana pelaajana hän pystyy pelaamaan niin puolustajana kuin keskikentällä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.