B-juniorit 2022-2023

Gnistanin B-junioreissa pelaa vuosina 2006 ja 2007 syntyneitä nuoria. Treenaamme Oulunkylän urheilupuistossa kolme kertaa viikossa.


Harjoitukset tiistaisin ja torstaisin MustaPekka Areenalla klo 19.30-21 ja perjantaisin PikkuPekka Areenalla klo 18.30-20. Peliryhmiä on kolme ja ryhmät pelaavat Etelän P17 Kakkosessa, Kolmosessa ja Nelosessa. 
Joukkueen kuukausimaksu on 130 euroa.


Joukkueen päävalmentajana toimii Goncalo Pinto, apuvalmentajinaan Harri Haapanen, Jari Laitinen ja Harri Rautavirta. Treeneissä ohjeita annetaan englanniksi ja suomeksi.


Uudet pelaajat ovat tervetulleita! Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan ennen kuin tulet treeneihin. Harjoituksissa voit käydä kokeilemassa kahden viikon ajan, jonka jälkeen voit halutessasi liittyä seuran ja joukkueen jäseneksi.


Joukkueenjohtaja Toni Ranta, puh. 040 302 1063, sähköposti [email protected]

Kun päätätte ilmoittautua mukaan joukkueeseen ja liittyä seuraamme voitte tehdä sen täällä: https://gnistan.fi/jaseneksi Ilmoittautumisenne jälkeen teidät liitetään seuramme jäsenpalveluun MyClubiin, mistä näette joukkueen tapahtuma kalenterin ja pääsette osallistumaan joukkueen tapahtumiin. Saatte ilmoittautumisen myötä myös seuran jäsenmaksun sekä joukkuemaksun.