Iltapäiväkerhomme toimii Oulunkylän ala-asteen koulun tiloissa. Tarjoamme turvallisen iltapäiväkerhon, jossa on monipuolista tekemistä. Leikki, liikunta ja ulkoilu ovat kerhopäivien keskeisiä elementtejä. Tarjoamme välipalan sekä mahdollisuuden läksyjen tekemiseen.

Lisätietoa: [email protected] puh. 0503811665

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

1. Miten Oulunkylän ala-asteen remontti/laajennustyö mahtaa vaikuttaa iltapäiväkerhon toimintaan? Miten ulkoilu onnistuu kun samassa pihassa rakennetaan?

Vastaus: Koulun pihan remonttialue on aidattu hyvin, jolloin siellä ollessamme lasten on turvallista leikkiä. Hyödynnämme paljon lähialueen muita leikki- ja liikuntapaikkoja, kuten Mäkitorpan leikkipuistoa sekä Oulunkylän urheilupuistoa, missä sijaitsee myös IF Gnistanin stadion toimistoineen.

2. Onko iltapäiväkerho jotenkin jalkapallopainotteinen kun järjestäjänä on IF Gnistan?

Vastaus: Emme ole jalkapallopainoitteinen iltapäiväkerho vaikka paljon sitä ulkona pelataankin. Tavoitteemme on liikkua ja ulkoilla mahdollisimman paljon, mutta kyllä meillä välillä askarrellaan ja leikitään sisätiloissakin.

3. Onko IF Gnistan järjestänyt iltapäiväkerhoa myös aikaisempina vuosina?

Vastaus: Tämä on Gnistanin toinen toimintavuosi ja lasten määrä on tasaisesti lisääntynyt. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti saamamme palautteen perusteella.

4. Ovatko iltapäiväkerhon ohjaajat IF Gnistanin aktiiveja vai onko heidät palkattu varta vasten tätä iltapäiväkerhotoimintaa varten? Onko heillä lasten ja nuorten ohjaukseen liittyvää koulutusta?

Vastaus: Ohjaajillamme on kokemusta iltapäiväkerhotoiminnasta tai lasten kanssa toimimisesta ja osa heistä toimii myös valmentajana Gnistanin jalkapalloseurassa.
Osa kokeneista ohjaajistamme omaa kasvatusalan tutkinnon.

Hakeminen IF Gnistanin iltapäiväkerhotoimintaan tapahtuu kuten muihinkin iltapäiväkerho -toimipaikkoihin Helsingissä kaupungin hakumennettelyn mukaan: Iltapäivätoiminta | Helsingin kaupunki