Iltapäiväkerhomme toimii Oulunkylän ala-asteen koulun tiloissa. Tarjoamme turvallisen iltapäiväkerhon, jossa on monipuolista tekemistä. Leikki, liikunta ja ulkoilu ovat kerhopäivien keskeisiä elementtejä. Tarjoamme välipalan sekä mahdollisuuden läksyjen tekemiseen.

Lisätietoa: [email protected] puh. 0503811665

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

1. Miten Oulunkylän ala-asteen alkava remontti/laajennustyö mahtaa vaikuttaa iltapäiväkerhon toimintaan? Miten ulkoilu onnistuu kun samassa pihassa rakennetaan?

Vastaus: Emme tiedä miten kyseinen remontti vaikuttaa kerhon toimintaan vielä mutta ilmoitamme vanhemmille heti kun tiedämme asiasta paremmin. Todennäköisesti kuitenkin ulkoilutilaa tulee olemaan käytössä reilustikin.

2. Onko iltapäiväkerho jotenkin jalkapallopainotteinen kun järjestäjänä on IF Gnistan?

Vastaus: Emme ole jalkapallopainoitteinen iltapäiväkerho vaikka paljon sitä ulkona pelataankin. Tavoitteemme on liikkua ja ulkoilla mahdollisimman paljon, mutta kyllä meillä välillä askarrellaan ja leikitään sisätiloissakin.

3. Onko IF Gnistan järjestänyt iltapäiväkerhoa myös aikaisempina vuosina?

Vastaus: Koko Gnistan iltapäiväkerho konsepti on vielä melko uusi ja kehittyy joka päivä enemmän. Tällä hetkellä menossa on siis ensimmäinen toimintavuosi ja olemme saaneet paljon hyvää palautetta toiminnasta.

4. Ovatko iltapäiväkerhon ohjaajat IF Gnistanin aktiiveja vai onko heidät palkattu varta vasten tätä iltapäiväkerhotoimintaa varten?
Onko heillä lasten ja nuorten ohjaukseen liittyvää koulutusta?

Vastaus: Kaikilla ohjaajillamme on kokemusta iltapäiväkerhotoiminnasta ja osa heistä on myös valmentajana Gnistanin jalkapalloseurassa.
Meillä on myös kokeneita IP-työn ammattilaisia tutkinnoilla ja työkokemuksella kerhossa töissä.