TULE MUKAAN PELAAMAAN! Kaikki halukkaat ovat tervetulleita joukkueeseen!

Joukkueeseemme otetaan mukaan uusia pelaajia! Sekä jo jalkapalloa pelanneet, että ihan uudet harrastajat ovat tervetulleita. Kaikille löytyy sopivat ryhmät harjoituksissa ja peleissä.

Joukkueessamme voi kokeilla ensimmäisen kuukauden ajan ilman sitoutumista ja maksuja, ja päättää sitten haluaako olla mukana. Ilmoitathan joukkueenjohtajalle, kun tulette ensimmäistä kertaa mukaan harjoituksiin. Kun päätätte ilmoittautua mukaan joukkueeseemme ja liittyä seuraamme voitte tehdä sen täältä: Jäseneksi – IF Gnistan  Ilmoittautumisenne jälkeen teidät liitetään seuramme jäsenpalveluun MyClubiin, mistä näette joukkueen tapahtumakalenterin ja pääsette osallistumaan joukkueen tapahtumiin. Kehotamme teitä lukemaan joukkueen tärkeät ohjeistukset MyClubin tiedotteista liityttyänne joukkueeseen. Saatte ilmoittautumisen myötä myös seuran jäsenmaksun sekä joukkuemaksun.

GNISTAN TYTÖT 2012-2013

Joukkueen kokeneimmat pelaajat ovat aloittaneet harjoittelun vuonna 2018. Tuon jälkeen joukkueeseen on tullut paljon uusia pelaajia. Joukkueemme koostuu kahdesta ikäryhmästä, ja harjoituksissa pelaajat jaetaan taitotason mukaisiin ryhmiin. Jokaiselle pyritään antamaan mahdollisuus kehittyä omassa tahdissa ja omantasoisessa seurassa kohti omaa huippua. Jokainen pelaaja on tärkeä osa joukkuettamme!

Harjoittelemme pääosin omalla kotikentällämme Mustapekka Areenalla kolme kertaa viikossa.  Seura tarjoaa myös mahdollisuuden lisäharjoituksiin.

Pelaamme talvikaudella talvisarjaa ja kevätkaudella piirisarjaa. Lisäksi järjestämme harjoituspelejä ja osallistumme turnauksiin. Osallistumme erilaisilla kokoonpanoilla eri pelitapahtumiin – kaikille pyritään tarjoamaan sopivia pelejä oman edistymisen ja pelikokemuksen mukaan. Kauden kohokohtiin kuuluvat Stadi Cup kesäkuussa ja Gnistanin oma Kipinäturnaus elokuussa.

Joukkueellamme on oma Instagram-tili: https://www.instagram.com/gnistant12ja13/

Lisätietoja:

Outi Äyräs-Blumberg
Joukkueenjohtaja
0405888291
[email protected]

Milla Laaja
Joukkueenjohtaja
0407209654
[email protected]

Tervetuloa pelaamaan jalkapalloa hyvässä seurassa!