TULE MUKAAN PELAAMAAN!Kaikki halukkaat ovat tervetulleita joukkueeseen!

T12/13 -joukkueemme on ihan uusi joukkue, joka on irtautunut omaksi joukkueekseen talvikaudelle 2019-2020.

Joukkueeseemme otetaan mukaan uusia pelaajia! Sekä jo jalkapalloa pelanneet että ihan uudet harrastajat ovat tervetulleita. Kaikille löytyy sopivat ryhmät harjoituksissa ja peleissä.

Joukkueessa voi kokeilla ensimmäisen kuukauden ajan ilman sitoutumista, ja päättää sitten haluaako olla mukana. Veloitamme uusilta lajin kokeilijoilta aluksi vain Palloliiton korttelipassin ja vakuutuksen (yhteensä 9 euroa). Jos pelaaja ei halua jatkaa harrastusta kokeilukuukauden jälkeen, emme veloita muita maksuja.

GNISTAN TYTÖT 2012-2013 – KAUSI 2020-2021

Joukkue: Joukkueen kokeneimmat pelaajat aloittivat 2011-12-syntyneiden joukkueessa 2018. Lisäksi tänä vuonna keväällä ja kesällä 2019 joukkueeseen on tullut paljon uusia harrastajia. Joukkueeseen otetaan mukaan mieluusti sekä jo jalkapalloa pelanneita että ihan uusia harrastajia!

Harjoittelu: Joukkue harjoittelee talvikaudella 2020 kaksi kertaa viikossa; kerran viikossa harjoittelemme sisätiloissa lähikoulun salissa ja kerran viikossa ulkona Oulunkylän urheilupuiston Mustapekka-areenan lämmitetyllä tekonurmella. Lisäksi kaikille halukkaille on tarjolla lisäharjoitteena seuran järjestämä taitokoulu kerran viikossa hallissa Myllypurossa Pallomyllyssä (erillinen maksu).

Pelit: Osallistumme talvikaudella talvisarjaan, minkä lisäksi tarvittaessa järjestämme harjoituspelejä ja osallistumme turnauksiin. Osallistumme erilaisilla kokoonpanoilla eri pelitapahtumiin – kaikille pyritään tarjoamaan sopivia pelejä oman edistymisen ja pelikokemuksen mukaan.

Kevät- ja kesäkaudella 2021 pelaamme piirin peli-illoissa eri tasoilla sekä osallistumme aktiivisesti turnauksiin. Myös 2013-syntyneille järjestetään oman ikäluokan pelejä. Kauden kohokohtiin kuuluvat Stadi Cup kesäkuussa ja Gnistanin oma Kipinäturnaus elokuussa.

Lisätietoja:

Outi Äyräs-Blumberg
Joukkueenjohtaja
0405888291
oayras(a)gmail.com

Milla Laaja
Joukkueenjohtaja
0407209654
mmalinen78(a)gmail.com

Tervetuloa pelaamaan jalkapalloa hyvässä seurassa!