TULE MUKAAN PELAAMAAN! Kaikki halukkaat ovat tervetulleita joukkueeseen!

Joukkueeseemme otetaan mukaan uusia pelaajia! Sekä jo jalkapalloa pelanneet, että ihan uudet harrastajat ovat tervetulleita. Kaikille löytyy sopivat ryhmät harjoituksissa ja peleissä.

Joukkueessamme voi kokeilla ensimmäisen kuukauden ajan ilman sitoutumista ja maksuja, ja päättää sitten haluaako olla mukana. Ilmoitathan joukkueenjohtajalle, kun tulette ensimmäistä kertaa mukaan harjoituksiin. Kun päätätte ilmoittautua mukaan joukkueeseemme ja liittyä seuraamme voitte tehdä sen täältä: Jäseneksi – IF Gnistan  Ilmoittautumisenne jälkeen teidät liitetään seuramme jäsenpalveluun MyClubiin, mistä näette joukkueen tapahtumakalenterin ja pääsette osallistumaan joukkueen tapahtumiin. Kehotamme teitä lukemaan joukkueen tärkeät ohjeistukset MyClubin tiedotteista liityttyänne joukkueeseen. Saatte ilmoittautumisen myötä myös seuran jäsenmaksun sekä joukkuemaksun.

GNISTAN T2014/15

Joukkueemme koostuu kahdesta ikäryhmästä, ja harjoituksissa pelaajat jaetaan taitotason mukaisiin ryhmiin. Jokaiselle pyritään antamaan mahdollisuus kehittyä omassa tahdissa ja omantasoisessa seurassa kohti omaa huippua. Jokainen pelaaja on tärkeä osa joukkuettamme!

Harjoittelemme pääosin omalla kotikentällämme Mustapekka Areenalla kaksi kertaa viikossa.  Seura tarjoaa myös mahdollisuuden lisäharjoituksiin.

Lisätietoja:

Valmennuspäällikkö, Niclas Nortemo

[email protected]

Joukkueenjohtaja Marko Grönholm

p. 040-7727451, [email protected]

Tervetuloa pelaamaan jalkapalloa hyvässä seurassa!