CityKatsastus on Gnistanin uusi yhteistyökumppani

Gnistan aloittaa yhteistyön monipuolisiin katsastuspalveluihin erikoistuneen CityKatsastuksen kanssa. Oulunkylän liikuntapuistoa lähin toimipiste sijaitsee Kehä I:n varrella Oulunkylän liittymän kohdalla.

CityKatsastuksen palveluihin kuuluvat mm. määräaikais-, rekisteröinti- ja muutoskatsastukset. Yrityksen palveluvalikoima on laaja sisältäen erikoistuneita katsastuspalveluita sekä ajoneuvon kuntotarkastuksia määräaikaiskatsastuksen laajuudessa. Lisäksi CityKatsastuksen kautta voi saada hyväksytyn asiantuntijalausunnon sivu- ja taka-alleajosuojista sekä valoasennuksista. CityKatsastus tarjoaa myös Espoon, Hyvinkään, Kehä I:n ja Riihimäen toimipisteillä täydet katsastuspalvelut veneisiin. Lisäksi näissä pisteissä on mahdollista saada palvelua ajoneuvojen vakuutusmyyntiasioissa. CityKatsastus tarjoaa myös yrityksille joustavia ja räätälöityjä katsastuspalveluita.

Gnistanin ja CityKatsastuksen yhteistyö pitää sisällään molemminpuoleista markkinointiviestintää. CityKatsastus tulee näkymään kaudella 2022 Gnistanin miesten ja naisten edustusjoukkueiden peliasuissa sekä Gnistanin stadionilla Oulunkylän liikuntapuistossa.

CityKatsastuksen toimitusjohtaja Mika Kukkonen on mielissään uudesta kumppanuudesta vanhan tutun seuran kanssa.

– Yhteistyö Gnistanin kanssa tuo CityKatsastukselle positiivista energiaa. On ilo olla tukemassa paikallista joukkuetta ja saada samalla yrityksen viesti yleisölle. Tunnettakin on mukana, koska pelasin Gnistanissa juniorivuoteni.

Gnistanin toimitusjohtaja Marko Kolsi pitää uutta paikallista kumppanuutta toimivana yhdistelmänä.

– CityKatsastuksen Kehä I:n toimipiste sijaitsee loistavalla sijainnilla ajatellen yhteisöämme. Ogelista ja lähialueilta on näppärä viedä auto katsastettavaksi heille. Hienoa, että CityKatsastus haluaa olla mukana ja vaikuttaa positiivisesti myös Gnistanin kautta lähiyhteisöön. Otamme heidät erittäin mielellämme kumppaniksemme ja toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Gnistan-perheeseen.

Tutustu CityKatsastukseen tarkemmin ja varaa oma katsastusaikasi: citykatsastus.fi

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.