Tervetuloa Gnistan P2014 -joukkueen sivulle!

Gnistanin vuonna 2014 syntyneiden junioripelaajien joukkue on perustettu tammikuussa 2020. Joukkueessa pelaa niin pidempään mukana olleita kuin vastikään aloittaneita pelaajia. Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan? Joukkueemme harjoituksiin voi tulla kokeilemaan muutaman viikon ajan veloituksetta. Harjoitusajat ja lisätiedot toiminnastamme saatte joukkueenjohtajiltamme. Valmennuksellisiin kysymyksiin vastaa joukkueen vastuuvalmentaja. Ilmoitattehan joukkueenjohtajallemme, kun tulette ensimmäistä kertaa harjoituksiin.

Kun olette kokeilleet treenaamista kanssamme ja haluatte liittyä mukaan, varsinaisen joukkueeseen ja seuratoimintaa ilmoittautumisen pääsette tekemään täältä: Jäseneksi – IF Gnistan. Ilmoittautumisen jälkeen teidät liitetään seuran jäsenpalveluun MyClubiin, mistä näette joukkueen tapahtumakalenterin ja pääsette osallistumaan joukkueen tapahtumiin. Kehotamme teitä myös lukemaan joukkueen tärkeät ohjeistukset MyClubin tiedotteista. Saatte ilmoittautumisen myötä myös seuran jäsenmaksun sekä joukkueen toimintamaksun maksutiedot.  Joukkueen toimintamaksu on 45 €/kuukaudessa.

Joukkue harjoittelee tällä hetkellä 2 kertaa viikossa. Lisäksi seura tarjoaa mahdollisuuden lisäharjoitteluun. Osallistumme Palloliiton Piirisarjaan sekä erilaisiin turnauksiin. Pelaamme mielellämme myös harjoituspelejä ja teemme muutakin hauskaa yhdessä.  

Jokaiselle pelaajalle pyritään antamaan mahdollisuus kehittyä omassa tahdissa ja omantasoisessa seurassa kohti omaa huippua. Jokainen pelaaja on tärkeä osa joukkuettamme!

Ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot:

Vastuuvalmentaja Shiro Karis, puh +358 44 2022704

Joukkueenjohtajat Marian Grönlund puh +358 40 8331690 ja Laura Yrjänä, puh +358 41 5011483, sähköposti [email protected].

Voit tutustua joukkueeseen myös Instagramissa: https://www.instagram.com/gnistan_p14/