Tervetuloa Gnistan P2014 -joukkueen sivulle!

Gnistanin vuonna 2014 syntyneiden junioripelaajien joukkue on perustettu tammikuussa 2020. Joukkueessa pelaa niin pidempään mukana olleita kuin vastikään aloittaneita pelaajia. Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan? Joukkueemme harjoituksiin voi tulla kokeilemaan muutaman viikon ajan veloituksetta. Harjoitusajat ja lisätiedot toiminnastamme saatte joukkueenjohtajiltamme. Valmennuksellisiin kysymyksiin vastaa joukkueen vastuuvalmentaja. Ilmoitattehan joukkueenjohtajallemme, kun tulette ensimmäistä kertaa harjoituksiin.

Kun olette kokeilleet treenaamista ja haluatte liittyä mukaan joukkueeseen ja seuraan, voitte tehdä sen täältä: Jäseneksi – IF Gnistan. Ilmoittautumisen jälkeen teidät liitetään seuran jäsenpalveluun MyClubiin, mistä näette joukkueen tapahtumakalenterin. Kehotamme teitä myös lukemaan joukkueen tärkeät ohjeistukset MyClubin tiedotteista. Saatte ilmoittautumisen myötä myös seuran jäsenmaksun sekä joukkueen toimintamaksun maksutiedot.  Joukkueen toimintamaksu on 45 €/kuukaudessa.

Joukkue harjoittelee tällä hetkellä 2 kertaa viikossa. Lisäksi seura tarjoaa mahdollisuuden lisäharjoitteluun. Osallistumme Palloliiton Piirisarjaan sekä erilaisiin turnauksiin. Pelaamme mielellämme myös harjoituspelejä ja teemme muutakin hauskaa yhdessä.  

Jokaiselle pelaajalle pyritään antamaan mahdollisuus kehittyä omassa tahdissa ja omantasoisessa seurassa kohti omaa huippua. Jokainen pelaaja on tärkeä osa joukkuettamme!

Ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot:

Vastuuvalmentaja Sergen Halce, [email protected]

Joukkueenjohtaja Laura Yrjänä, [email protected].

Voit tutustua joukkueeseen myös Instagramissa: https://www.instagram.com/gnistan_p14/