Seuran jäsenmaksut 2023: Jäsenmaksut laskutetaan tammikuussa kaikilta pelaajilta, jotka ovat joukkueen toiminnassa mukana. Myöhemmin vuoden aikana seurassa aloittavien pelaajien maksut menevät alla olevan mukaisesti.

Seuran jäsenmaksu junioripelaajille on 160 € (1.1-30.6) ja 90 € (1.7-1.9).

Nuorempien sisarusten jäsenmaksu 90 € (1.1-30.6) ja 60 € (1.7-1.9).

Aikuisten harrastepelaajien jäsenmaksu on 120 € (1.1-30.6) ja 60 € (1.7-1.9).

Jäsenmaksu pitää sisällään hallinto- ja sarjamaksuja (jalkapallo), MyClub:n jäsenhallinta järjestelmän, Seuratapahtumat, Kokoustilat joukkueiden kokouksiin, ASIO kenttävarausjärjestelmä, vapaaehtoisten koulutusmaksuja sekä kauden päätösjuhlan.

Seuran olosuhdemaksu 2023: Olosuhdemaksu laskutetaan kaikilta pelaajilta, jotka ovat joukkueen toiminnassa mukana. Myöhemmin vuoden aikana seurassa aloittavien pelaajien maksut menevät alla olevan mukaisesti. Maksuilla kehitetään ja ylläpidetään harjoitusolosuhteita, joista tiedotetaan tarkemmin.

Olosuhdemaksu 2023 ilmoitetaan toukokuun aikana.

Kannatusjäsenmaksu: IF Gnistanin jäseneksi voi liittyä ja sen toimintaa tukea erilaisin kannatusjäsenyyksin. Kannatusjäsenet ovat seuran jäseniä, mutta kannatusjäsenyys on ennen kaikkea vapaaehtoinen toimintamme tukemisen muoto. Kaikki kannatusjäsenmaksut menevät suoraan ja lyhentämättömänä IF Gnistan ry:lle, eli jäsentemme ja toimintamme tukemiseen. Seuran syyskokous määrittelee vuosittain kannatusjäsenmaksujen suuruudet. Lue lisää ja ryhdy kannatusjäseneksi: KANNATUSJÄSENYYDET – IF Gnistan