Kaikki

Uutiset

Uutinen

IF Gnistan yhteistyöhön ValtaGroupin kanssa

IF Gnistan on solminut yhteistyösopimuksen arvostetun rekrytointiyrityksen, ValtaGroupin, kanssa. ValtaGroup on tunnettu kumppani onnistuneisiin rekrytointeihin tarjoten laaja-alaisia asiantuntijapalveluita rekrytoinnin, suorahaun ja henkilöstövuokrauksen parissa. He pyrkivät

Uutinen

VPS niukasti parempi Vaasassa

Tiukka taistelu ei tänään riittänyt vaan VPS oli parempi 3-2 lukemin. Gnistanin maaleista vastasivat Roope Pyyskänen ja Jonas Enkerud.

Uutinen

Gnistan matkustaa lauantaina Vaasaan

Gnistan metsästää jatkoa hienolle alulleen Veikkausliigassa lauantaina VPS:n vieraana. Ottelu alkaa Vaasan Lemonsoft Stadionin nurmella kello 18:30. Ruutu+ välittää ottelun suorana lähetyksenä.

Uutinen

Gnistan ja Aro Systems Oy vahvistavat yhteistyötään

Gnistan ja Aro Systems Oy ilmoittavat ilolla syventävänsä pitkäaikaista kumppanuuttaan entisestään. Aro Systemsin juuret ovat Oulunkylässä, ja yritys on ollut keskeinen tukija Gnistanin toiminnassa jo

Uutinen

Gnistan murskasi VJS/2:n

Gnistan eteni Suomen Cupin 4. kierrokselle kaataen VJS:n kakkosjoukkueen tyylipuhtaasti 1-8. Gnistanin maaleista vastasivat kaksi maalia mieheen iskeneet Benjamin Tatar, Kasperi Liikonen ja Kristian Yli-Hietanen sekä kertaalleen verkkoa heiluttaneet Roope Pyyskänen ja Saku Heiskanen.

Uutinen

Suomen Cup käyntiin Gnistanin osalta tiistaina

Gnistan kohtaa Suomen Cupin 3. kierroksella VJS/2:n vierasottelussa. Ottelu käynnistyy Myyrmäen jalkapallostadionin tekonurmella kello 20:15. Jos et pääse paikan päälle kannustamaan Gnistania, Ruutu+ välittää ottelun suorana lähetyksenä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.