Kuva: Kalevi Hämäläinen

Pasi Forsman jatkaa Gnistanin takalinjoilla

Laitapuolustaja Pasi Forsman allekirjoitti ensi kauden kattavan jatkosopimuksen Gnistanin kanssa.

Viime maaliskuussa Gnistanin vahvuuteen liittynyt Pasi Forsman jatkaa keltapaidassa myös tulevalla kaudella. Maaliskuussa 25 vuotta täyttävä laitapuolustaja pelasi viime kaudella 20 sarjaottelua iskien yhden maalin, joka oli sitäkin näyttävämpi vapaapotkusta isketty osuma MuSan verkkoon. Ykkösen tasolla rutinoitunut Forsman oli läpi kauden tärkeä lenkki Gnistanin puolustuksessa tasaisen suoritustasonsa turvin.

Ennen siirtoaan Gnistaniin Forsman pelasi kausien 2019-20 aikana kaikkiaan 34 ottelua Tammisaaren EIF:n riveissä. Ykkösessä pelaamiensa pelien lisäksi puolustaja on pelannut yhden Suomen Cupin ottelun HIFK:n edustusjoukkueessa kaudella 2018.

– Totta kai hyvät on fiilikset, mukava jatkaa Gnistanissa ja Ogelissa! Olen treenannut joukkueen mukana muutaman viikon ja olen vakuuttunut siitä, että Gnistan on paikka, missä voin kehittyä pelaajana entisestään. Innolla odotan, mitä tuleva kausi tuo tullessaan. Olen varma, että tulevalla kaudella kentällä tullaan näkemään nälkäinen ja näytönhaluinen Gnistan!

Joonas Rantanen kommentoi Pasia ja hänen ominaisuuksiaan.

– Pasi on taitava, syöttää hyvin ja toteuttaa asioita kentällä tunnollisesti. Lisäksi hän tuo joukkueeseen jatkuvuutta ja kokemusta.

Gnistanin joukkue kasaantuu ja vahvistuu. Hanki nyt itsellesi kausikortti ja ole mukana kannustamassa Kipinää kohti Ykkösen kärkeä! Kausikortit myy Tiketti.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.