KIPINÄRAHASTO on IF Gnistanin v. 2013 perustama rahasto, jonka tarkoituksena on taloudellisesti tukea seuran junioripelaajia. Tuen myöntämisen perusteina ovat taloudellisen tarpeen lisäksi esim. kehityskyky ja motivaatio jalkapalloilijana, sitoutuneisuus seuran jäsenenä sekä monikulttuurisuuden tukeminen.

Rahaston tavoitteena on korostaa seura- ja yksilötasolla vastuuta nuorten harrastuksesta sekä mahdollistaa yksittäisten pelaajien harrastaminen taloudellisista vaikeuksista huolimatta.
Tukipäätökset tekee seuran hallituksen valitsema kolmen hengen paneeli.

Rahasto on erillinen yksikkönsä, omalla tilillään, eikä sen varoja voi käyttää muuhun toimintaan kuin säädettyyn tarkoitukseensa, missään olosuhteissa.
Tukihaku avataan marraskuussa, josta tulee tieto sähköpostitse kaikille. Hakemus täytetään ja lähetetään joukkueenjohtajalle, joka lähettää hakemuksen eteenpäin Kipinätuki -panelille. Hakemuksia otetaan vastaan koko marraskuu 2022. Päätökset tehdään joulukuussa ja tukikausi alkaa tammikuussa seuraavalle vuodelle.

Pystyäkseen pitämään yhä useamman lupaavan juniorin jalkapallokipinää yllä, rahasto tarvitsee varoja. Toivomme, että voit tehdä sopivaksi katsomasi, vapaaehtoisen lahjoituksen tilille:

If Gnistan – Kipinärahasto
Nordea pankki NDEAFIHH
IBAN: FI53 1347 3000 4135 87

Keräysnumero: RA/2022/1471

KIPINÄRAHASTON TUKIKAMPANJA ON NYT KÄYNNISSÄ! Ostamalla Gnistan -treenipyyhkeen olet mukana tukemassa Kipinätukea saavia junioreitamme. Tuote on myynnissä vain rajoitetun ajan!

Löydät tuotteen Gnistan shopissa: Treenipyyhe – Kipinärahaston kampanjatuote – IF Gnistan

Kiitämme tuestasi!