KIPINÄRAHASTO on IF Gnistanin v. 2013 perustama rahasto, jonka tarkoituksena on taloudellisesti tukea seuran junioripelaajia. Tuen myöntämisen perusteina ovat taloudellisen tarpeen lisäksi esim. kehityskyky ja motivaatio jalkapalloilijana, sitoutuneisuus seuran jäsenenä sekä monikulttuurisuuden tukeminen.

Rahaston tavoitteena on korostaa seura- ja yksilötasolla vastuuta nuorten harrastuksesta sekä mahdollistaa yksittäisten pelaajien harrastaminen taloudellisista vaikeuksista huolimatta.
Tukipäätökset tekee seuran aikuispelaajista ja valmentajista koostuva paneeli.

Rahasto on erillinen yksikkönsä, omalla tilillään, eikä sen varoja voi käyttää muuhun toimintaan kuin säädettyyn tarkoitukseensa, missään olosuhteissa.
Tukianomukset voi tehdä paneelille oman joukkueen kautta syyskuussa. Vallitsevan koronavirusepidemian johdosta keräys on poikkeuksellisesti avattu myös kriisin takia taloudellisiin vaikeuksiin joutuville. Hakumenettelystä lisäinfoa piakkoin.

Pystyäkseen pitämään yhä useamman lupaavan juniorin jalkapallokipinää yllä, rahasto tarvitsee varoja. Toivomme, että voit tehdä sopivaksi katsomasi, vapaaehtoisen lahjoituksen tilille:

If Gnistan – Kipinärahasto
Nordea pankki NDEAFIHH
IBAN: FI53 1347 3000 4135 87

Keräysnumero: RA/2020/1552

Kiitämme tuestasi!