Kaikki

Uutiset

Ennakot

Otteluennakko: Gnistan lähtee nälkäisenä NJS:n kimppuun

Kauden ensimmäisen tappionsa viime torstaina kokenut Gnistan yrittää palata voittojen tielle lauantaina NJS:n kustannuksella Oulunkylän Mustapekka Areenalla kello 17.00 alkavassa ottelussa. Ennakkoliput otteluun myy Zupticket.

Uutiset

Alex Lehtinen palaa Gnistaniin

IF Gnistan ja Alex Lehtinen ovat allekirjoittaneet elokuun alkuun saakka ulottuvan pelaajasopimuksen. Lehtinen on Gnistanin käytettävissä jo lauantain kotiottelussa NJS:ää vastaan.

Otteluraportit

Otteluraportti: Gnistanille tappio Lappeenrannassa

Gnistan kärsi kauden avaustappionsa, kun lappeenrantalainen PEPO oli vahvempi maalein 3-0. Gnistanilla oli omat hetkensä Kimpisen urheilupuistossa pelatussa ottelussa, mutta kotijoukkue oli vahvempi napaten ottelusta

Naiset

Naiset nappasivat upean voiton HPS/2:sta

Naiset otti kauden toisen voittonsa, kun HPS:n kakkosjoukkue kaatui maanantai-illan ottelussa maalein 4-1. Kotijoukkueen sankarina toimi Mea Matilainen, joka teki ottelussa jo kauden toisen hattutemppunsa.

Naiset

Gnistan kärsi tappion Tammisaaressa

Gnistanin naiset matkasivat keskiviikkona Tammisaareen, jossa vastaan asettui paikallinen EIF. Aurinkoisessa säässä pealttu ottelu päättyi EIF:n 4-0 voitoon ja näin ollen Gnistan joutui poistumaan kotimatkalle

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.