Kuva: Niklas Günsberg

Derbyviikko: Katsojan ABC

Gnistan kohtaa tällä viikolla kotiotteluissaan HIFK:n sekä Käpylän Pallon.

Pääkaupunkilaisia futisfaneja sekä erityisesti Gnistan-yhteisöä hemmotellaan tällä viikolla kahdella paikalliskamppailulla, kun Gnistan isännöi ensiksi keskiiviikkona HIFK:ta klo 18.30 alkaen ja sunnuntaina on puolestaan vuorossa kotiottelu Käpylän Palloa vastaan. Sunnuntain ottelu alkaa klo 18.00. Ennakkolipunmyynti molempiin otteluihin on ollut erittäin vilkasta ja on hyvin mahdollista, että portille ei jää irtolippuja myyntiin. Suosittelemme siis ostamaan liput etukäteen. Otteluihin on myynnissä myös lippupaketti, johon kuuluu molemmat ottelut alennettuun hintaan. Paketti on myynnissä vain pääkatsomoon ja se ei sisällä erityisryhmiä. Pääset ostamaan lippuja tästä. Jokaista otteluihin saapuvaa kehotetaan tulemaan ajoissa paikan päälle sekä ottamaan ottelulippu esiin ennen turvatarkastukseen saapumista. Suosittelemme myös seuraamaan Gnistanin sosiaalisen median kanavia, jossa tiedotetaan lipunmyynnin tilanteesta ajankohtaisesti.

Mustapekka Areenan katsojakapasiteetti tulee olemaan HIFK:ta ja Käpylän Palloa vastaan normaalia suurempi, sillä kentän toiseen päätyyn tullaan sijoittamaan päätykatsomo sekä toiselle sivulle avataan seisomakatsomo. Molempien katsomoiden kapasiteetti on hieman reilut 200. Päätykatsomo on varattu otteluissa vieraskannattajille ja siellä on anniskelun lisäksi käytössä normaalit buffet-palvelut. Mustapekka Areenan pääkatsomon vastakkaiselle sivulle avataan seisomakatsomo, jossa voi seurata ottelua kentän tasolta. Tässä katsomossa anniskelua ei ole, mutta muuten normaalit palvelut ovat katsojille sielläkin tarjolla. Käteis- ja korttimaksut ovat mahdollisia jokaisessa katsomossa. Molemmissa otteluissa on pääkatsomossa kaksi anniskelupistettä, joiden tarkat sijainnit pääset katsomaan tämän artikkelin ala-osassa olevasta kuvasta.

Lippujen hinnat otteluihin HIFK:ta ja Käpylän Palloa vastaan:

Ennakkoon:Portilta:
Pääkatsomo16€ / 13€20€ / 16€
Seisomakatsomo10€10€
Päätykatsomo (vieraskannattajat)13€13€

Suosittelemme saapumaan paikalle julkisilla kulkuvälineillä, jalan tai polkupyörällä. Mustapekka Areenan edustalla on rajoitetusti tilaa parkkeerata polkupyörä, mutta aivan stadionin läheisyydestä löytyy Alepa-pyöräasema, josta kävelee noin viisi minuuttia Mustapekka Areenan pääsisäänkäynnille. Mustapekka Areenan vieressä on parkkipaikka autoille, mutta paikkoja rajoitettu määrä. Mikäli päätät saapua autolla paikalle, niin lisäparkkitilaa löytyy Oulunkylän Yhteiskoulun pihalta, Hirsipadontien varresta sekä tekojääradan takaa.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.