Kaikki

Uutiset

Otteluraportit

Otteluraportti: Gnistan taisteli voiton Joensuusta

Gnistan nappasi tärkeän vierasvoiton JIPPOsta maalein 1-2. Ajoittain varsin kuumaksi muodostuneessa ottelussa nähtiin kaksi laadukasta joukkuetta ja Gnistan joutui tekemään täyden päivätyön pisteiden kotiin saamiseksi.

Naiset

Gnistan selvään voittoon Vanpasta

Gnistanin naiset nappasivat komean voiton kauden toisesta kotiottelustaan, kun joukkue kaatoi aurinkoisella Mustapekka Areenalla vantaalaisen Vanpan peräti 7-0. Tuloksellisesti naisten alkukausi on ollut melko synkkä,

Ennakot

Otteluennakko: Gnistan saa vieraakseen LPS:n

Kautensa komeasti aloittanut Gnistan saa maanantai vieraakseen sarjanousija Laajasalon Palloseuran. Oulunkylän Mustapekka Areenalla pelattava ottelu alkaa kello 18.30 ja ennakkoliput myy tuttuun tapaan ZupTicket.

Otteluraportti: Gnistan nousi upeaan voittoon Keravalla

Gnistan jatkoi voittoputkeaan PKKU:n kustannuksella hakemalla Kalevan urheilupuistossa pelatusta ottelusta 1-2 voiton. Puoliajalle lähdettiin vielä PKKU:n johtoasemassa, mutta oulynkyläläiset kirivät voittoon Gullit Zolameson ja Teemu

Uutiset

Otteluennakko: Helatorstaina Keravalle

Tuloksellisesti kautensa vahvasti aloittanut Gnistan matkaa huomenna Keravalle, jossa joukkue kohtaa paikallisen PKKU:n. Ottelu potkaistaan Kalevan urheilupuistossa käyntiin pyhäpäivästä johtuen jo kello 15:00.

Otteluraportti: Gnistan voittoon Mikkelin Pallo-Kissoista

Avauspelinsä voittanut Gnistan jatkoi vahvaa alkukauttaan kaatamalla Mikkelin Pallokissat lukemin 3-1. Keltaisten marssia kohti voittoa johtivat toisella puoliajalla osuneet Teemu Pastila, Aleksander Akbar ja Zakaria