Gnistan-junioreiden kirjoittama ennakko SJK-otteluun

Sunnuntaina Mustapekka-Areenalla klo 18.00 pelataan jännittävä peli SJK Akatemiaa vastaan.

Aikaisempien tuloksien perusteella on tulossa jännittävä ja tasainen peli. Viimeksi kun Gnistan pelasi SJK Akatemiaa vastaan, ottelu päättyi tasapeliin 2-2 Seinäjoella. Viimeinen kotipeli SJK Akatemiaa vastaan päättyi myös tasaisesti 0-0. Tällä kaudella Gnistan on kahdeksasta pelaamastaan ottelusta voittanut viisi ja kolme on päättynyt tasapeliin. SJK Akatemia on voittanut yhdeksästä pelistä neljä ja hävinnyt kolme. Gnistan ei kotikentällä pelaamissaan otteluissa ole vielä löytänyt parasta virettä, sillä Ykkösen kotipeleistä on voitettu vasta yksi peli.

Seuraavaksi Gnistanin päävalmentaja Joonas Rantasen ajatuksia ottelusta.

Päävalmentaja Joonas Rantasen mukaan treeniviikko on sujunut onnistuneesti. SJK Akatemia on hyvä ja organisoitu jengi, hän sanoo. Tärkeintä on kuitenkin saada oma peli sujumaan. Joonas uskoo, että oman pelin paraneminen on pienistä asioista kiinni ja siihen hänellä onkin 100% luottamus.

Uskomme, että peliin tulee paljon katsojia edellisten otteluiden tapaan. Kiva tulla peliin kun katsojia on paljon. Luultavasti kannatusjoukoissa näkyy taas paljon junioripelaajia. Junnut tykkäävät tulla katsomaan edustuksen pelejä, koska aikuisten peliä on hauskaa ja jännittävää katsoa kavereiden kanssa. On kiva, että junnuilla on oma fanikatsomo. Siellä on välillä tosi hyvä meininki. Junnuilla on katsomossa ollut useampaan kertaan iso tifo. Toivottavasti tähänkin otteluun saadaan sellainen. Kannatusjoukot yläkatsomossakin on todennäköisesti jälleen äänessä ja laulu raikaa.

Edustusjoukkueen pelaajia on kiva seurata, koska he ovat niin taitavia. Se lisää omaa motivaatiota harjoitella, että joskus voisi tulla yhtä hyväksi pelaajaksi. Monen junnun suosikiksi on tullut Eero Markkanen, joka on tällä hetkellä Ykkösen maalipörssin kärjessä. Veikkauksemme on, että peli päättyy 1-0 Gnistanille.

Ennakon ovat kirjoittaneet Gnistanin junioripelaajat Aino (14v), Aida (10v), Amelia (11v), Aura (11v) osana Lasten ottelu-teemaa. Kaikki alle 12-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi sisään. Ottelutapahtumassa on myös Gnistanin pelaajia jakamassa nimikirjoituksia.

Gnistanin terveustilanne ottelun alla on ristiriitainen, sillä loukkaantumisten takia sivussa olleet Topi Järvinen ja Jere Kujanpää ovat palanneet treenivahvuuteen. Sen sijaan Jiri Koski ja Eero Markkanen saattavat olla sivussa ottelusta loukkaantumisen takia.

Ottelun ennakkoliput myy Tiketti ja pääset ostoksille tästä. Ilta jatkuu Mustapekka Areenalla klo 20.15 Gnistanin naisten ottelulla. Tervetuloa viihtymään!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.