Kaikki

Uutiset

Otteluraportit

Otteluraportti: Gnistan nousi sarjakärkeen Kauniaisissa

IF Gnistan nousi Kakkosen B-lohkon kärkeen, kun joukkue haki 1-3-vierasvoiton Kauniaisista. Heikon alun jälkeen Gnistan nousi nopeasti tasoihin ja lopulta voitto irtosi toisella puoliajalla syntyneiden

Otteluraportti: Gnistan haki voiton Raumalta

Gnistan nappasi kauden neljännen voittonsa, kun joukkue kaatoi Pallo-Iirot helatorstaina Raumalla pelatussa ottelussa. Selkeästä voitosta huolimatta ottelun avausmaalia saatiin odottaa aina toiselle jaksolle saakka.

Ennakot

Otteluennakko: Gnistan matkaa Pallo-Iirojen vieraaksi Raumalle

Viime viikon perjantaina voitokkaasti kotikentällä esiintynyt Gnistan lähtee hakemaan kolmatta peräkkäistä vierasvoittoaan Pallo-Iirojen kustannuksella. Ottelu polkaistaan Äijänsuon stadionilla käyntiin helatorstaista johtuen jo kello 15:00.

Uutiset

Otteluraportti: Gnistan kaatoi Tampere Unitedin

Gnistan nappasi kauden ensimmäisen kotivoittonsa, kun Tampere United kaatui Mustapekka Areenalla perjantai-iltana. Kotijoukkue oli kamppailussa selvästi vahvempi osapuoli ja tarkemmalla viimeistelyllä lukemat olisivat voineet olla