Anna Vlasoff Gnistaniin

Mahtavan uran naisten liigatasolla tehnyt Anna Vlasoff vahvistaa Gnistania.

PK-35 Vantaan paidasta Gnistanin riveihin siirtyvä 36-vuotias Anna Vlasoff on pelannut urallaan huikeat 304 pääsarjatason ottelua. Tällä määrällä hän on tällä hetkellä eniten liigatason otteluita pelannut nainen. Debyyttinsä pääsarjatasolla Vlasoff teki kaudella 2007 PuiU:n paidassa aikana, jolloin vuonna 2020 Kansalliseksi Liigaksi muuttunut naisten pääsarja kulki vielä Naisten Liiga-nimellä. Pitkällä urallaan Vlasoff on pelannut pääsarjaa PuiU:n, TiPSin, HJK:n, Hongan ja PK-35:n riveissä. Suomen mestaruutta hän on päässyt juhlimaan PK-35 Vantaan paidassa kausina 2010 ja 2011 sekä Hongassa kauden 2017 päätteeksi. Kolmen SM-kullan lisäksi palkintokaapista löytyy kolme Suomen Cupin kultamitalia.

Kansallisen kokemuksensa lisäksi Vlasoff on päässyt pelaamaan Naisten Mestarien liigaa PK-35 Vantaan paidassa vuosina 2011 ja 2019 sekä FC Hongassa vuonna 2017. Yhteensä Vlasoff on pelannut Mestarien liigassa tai sen karsinnoissa 13 ottelua, joissa hän on viimeistellyt kolme maalia.

Vlasoff päätti lopettaa pelit pääsarjatasolla viime kauteen, mutta veri veti edelleen lajin pariin. Gnistanin hyvä meininki sekä tutut pelikaverit vakuuttivat konkarittaren.

–  Lopetettuani pelit Kansallisessa Liigassa halusin kuitenkin edelleen jatkaa jalkapallon parissa ja Gnistan vaikuttaa hyvältä valinnalta. Seurassa vaikuttaa olevan hyvä meininki ja tuttuja pelikavereita. Aiemmin annoin kaikkeni jalkapallolle ja laji meni oikeastaan kaiken muun edelle. Nyt aikaa riittää mukavasti muullekin elämälle, kuten perheelle, vaikka pelaankin salibandyä kakkosdivaritasolla jalkapallon ohessa.

Vlasoff sanoo kotiutuneensa hyvin Gnistaniin. Suurimman osan urastaan puolustajana pelannut nainen pääsee Gnistanissa totuttautumaan uuteen pelipaikkaan (keskikenttä).

– Olen ollut mukana pari kuukautta ja uudet joukkuekaverit on ottaneet heti alusta asti hyvin mukaan porukkaan. Tietysti menee hetki ennen kuin tottuu uuteen pelityyliin ja pelipaikkaan, mutta hauskaa on ollut! Luottavaisin ja hyvin mielin mennään eteenpäin.

– Ainakin tuon joukkueeseen kokemusta, jos ei muuta! Ehkä ripauksen huumoria pukukoppiin. Tietysti haluan auttaa joukkuetta pärjäämään ja saavuttamaan asetetut tavoitteet. Niin, ja lupaan opetella sen Gnistanin laulun!

Tervetuloa Gnistaniin Anna!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.