Gabriel Europaeus siirtyy Gnistaniin

Nuori lahjakkuus Gabriel Europaeus siirtyy Gnistaniin kaksivuotisella sopimuksella.

Gabriel Europaeus siirtyy Gnistaniin Hongan organisaatiosta. Viime kaudella 18-vuotias Europeus pelasi Honka Akatemian riveissä Kakkosta yhdeksän ottelua. Kaudella 2021-2022 nuori lupaus käväisi tutustumassa kansainvälisiin kenttiin italialaisseura Leccen junioriakatemiassa.

Keskikentän keskustan puolustavissa rooleissa parhaiten viihtyvä Europaeus kokee Gnistanin ammattimaisen ympäristön parhaaksi vaihtoehdoksi kehittymisen kannalta.

– Olin kuullut Gnistanista paljon hyvää ja seuran arvot sopivat omiini. Halusin myös ammattimaisen ympäristön, jossa kehittyä. Tietysti myös Veikkausliiga-paikan varmistuttua valinta oli aika helppo.

– Näen, että Gnistan antaa minulle erittäin hyvät mahdollisuudet kehittyä pelaajana. Pelaajat ja valmennus täällä ovat hyvin laadukkaita, joka tuo treeneihin joka päivä hyvää tasoa ja kilpailua. Tämä auttaa minua puskemaan itseäni paremmaksi pelaajaksi päivä päivältä.

Kunnianhimoinen nuorukainen lähestyy tulevaa kautta innokkain mielin.

– Odotan innolla ensi kautta. En malta odottaa mitä se tuo tullessaan. Tavoitteena on saada ehjä kausi ja auttaa joukkuetta voittamaan paljon pelejä. Oma tavoitteeni on pelata mahdollisimman monta peliä ja kehittyä entistä paremmaksi pelaajaksi.

Päävalmentaja Jussi Leppälahti kommentoi Europaeuksen siirtoa seuraavasti.

– Hän on nuori ja potentiaalinen pelaaja keskiakselille. Hyppy liigatasolle on iso, mutta uskomme hänen seuraavien vuosien aikana kasvavan tälle tasolle.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.