Gnistanin toimitusjohtaja vaihtuu kevään 2024 aikana

Mikko Hämeenniemi jättää tehtävänsä huhtikuun loppuun mennessä, seuraajan haku on käynnistetty.

Gnistan-konsernin toimitusjohtaja vaihtuu kevään 2024 aikana, kun nykyinen toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi jättää tehtävänsä huhtikuun loppuun mennessä ja lähtee kohti uusia tehtäviä.

”Vuoden 2023 aikana Gnistanissa toteutettiin suuria muutoksia. Kenttäremontin ja toisen kentän hankkimisen lisäksi veimme läpi ison organisaatio- ja hallintouudistuksen sekä nousimme Palloliiton laatujärjestelmän tasolle neljä. Myös urheilullisesti saavutimme paljon menestystä, jonka kruununa oli miesten Veikkausliiga-nousu ja naisten nousu valtakunnalliselle tasolle Kakkoseen. Kiitämme Mikkoa hänen työstään ja panoksestaan seuran kehittämisessä sekä muutosten läpiviennissä”, Gnistan ry:n hallituksen puheenjohtaja Risto Murto ja Gnistan Oy:n hallituksen puheenjohtaja Antti Uusitalo sanovat.

”Teimme viime vuonna yhdessä koko Gnistanin henkilökunnan, hallitusten ja vapaaehtoisten kanssa kovasti töitä muutosten läpiviemiseksi. Työ jatkuu vielä kevään ajan ja sen jälkeen uuden toimitusjohtajan on hyvä jatkaa eteenpäin. Kiitän kaikkia työkavereita, gnistanlaisia, yhteistyökumppaneita ja kannattajia hienosta vuodesta sekä toivon Gnistanille menestystä kaikilla rintamilla tulevaisuudessa”, Mikko Hämeenniemi sanoo.

Gnistan on aloittanut uuden konsernin toimitusjohtajan hakuprosessin.

”Tavoitteenamme on nimittää uusi henkilö tehtävään mahdollisimman pian, jotta Mikko voi perehdyttää hänet ennen siirtymistään muihin tehtäviin. Gnistanilla on kovat tavoitteet ja uskottava näkymä niiden saavuttamiseksi. Uudella toimitusjohtajalla tulee olemaan erinomaiset edellytykset Gnistanin kehityksen jatkamiselle. Organisaatiomme on vahvempi kuin koskaan ja meillä kaikilla on edessä mielenkiintoisia uusia haasteita Gnistanin kasvun ja kehityksen jatkuessa”, Murto ja Uusitalo kommentoivat.

Lisätietoja:

Antti Uusitalo
Gnistan Oy, hallituksen puheenjohtaja
0400 202 663

Risto Murto
Gnistan ry, hallituksen puheenjohtaja
040 505 3320

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.