David Agbo vahvistaa Gnistanin keskikenttää

Monikäyttöinen keskikenttäpelaaja David Agbo on allekirjoittanut Gnistanin kanssa kauden 2024 kattavan sopimuksen.

Ghanassa syntynyt 23-vuotias David Agbo siirtyy Gnistaniin Turun Interistä. Keskikentällä lähes roolia kuin roolia pelaamaan pystyvä ghanalainen muutti Suomeen viime elokuun alussa, mutta hän ehti pelata vain viisi peliä Turun sinimustissa ennen loppukauden pilannutta loukkaantumistaan. Kaudella 2021-22 Agbo pelasi Norjan pääsarjaa 12 ottelua Kristiansundin paidassa, mutta Agbon ja Kristiansundin kohtalona oli putoaminen divisioonaan kauden päätteeksi. Kaudella 2023 keskikenttäpelaaja jäi Kristiansundissa vähäiselle vastuulle, kunnes siirto Turkuun tuli ajankohtaiseksi.

– Ensinnäkin sanon, että olen iloinen saadessani liittyä Gnistaniin. Rakastan sitä, että voin tuntea itseni tervetulleeksi ja Gnistan on toivottanut minut hyvin tervetulleeksi, joten olen todella tyytyväinen saadessani olla osa tätä seuraa, ghanalainen kiittelee.

Gnistan saa ennen kaikkea riveihinsä taitoa, sillä Agbo itse luonnehtii olevansa parhaimmillaan pallon kuljettamisessa, laukomisessa ja syöttämisessä. Rikkonaisen viime kauden jälkeen hän haluaa tehdä kaikkensa Gnistanin menestyksen eteen.

– Odotukseni tulevalle kaudella on auttaa Gnistania säilyttämään paikkansa Veikkausliigassa. Tämän tavoitteen toteuttamiseksi teen takuulla parhaani siinä roolissa, mikä minulle annetaan.

Päävalmentaja Jussi Leppälahti kommentoi Agbon siirtoa.

– David on kovan luokan keskikenttäpelaaja. Hänellä on hyvä pelaajakasvatus, kokemusta kovista sarjoista ja paljon ekstra-taitoa. Tärkeintä on nyt pitää mies terveenä, niin saamme hänestä paljon tehoja.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.