Kaikki

Uutiset

Otteluraportit

Otteluraportti: Gnistan pisti verkot heilumaan Tampereella

Gnistan ja Ilves/2 kohtasivat lauantaina B-lohkon kärkiottelussa Lamminpään urheilukentällä. Ottelun ensimmäinen puolisko mentiin varsin tasaisissa merkeissä, mutta toisella 45 minuuttisella Gnistan laittoi verkot heilumaan. Ottelun

Otteluraportti: Gnistan kaatoi SalPan kotona

Gnistan sai lauantai-iltana vieraita Salosta, kun Salon Palloilijat saapuivat Oulunkylään. Ensimmäinen puoliaika oli Gnistanille vaikea, mutta toisella jaksolla oma peli alkoi kulkemaan ja tarvittavat maalit

Uutiset

Mikko Pitkänen KuPS:sta lainalle Gnistaniin

Gnistan on lainannut Kuopion Palloseurasta puolustaja Mikko Pitkäsen loppukauden mittaisella sopimuksella. 198-senttinen toppari nähdään tositoimissa lauantain SalPa-ottelussa. 22-vuotias Pitkänen pelasi ensimmäiset Veikkausliiga-ottelunsa KuPS:ssa kaudella 2014.

Otteluraportti: FC Espoo ja Gnistan pistejakoon

FC Espoo ja Gnistan tasasivat pisteet vauhdikkaassa Kakkosen B-lohkon kamppailussa. Gnistanilla oli jälleen omat mahdollisuutensa napata täydet pisteet mukaansa, mutta ainoastaan Pekka Sihvola onnistui maalinteossa.

Forenomin otteluraportti: Gnistan ja GrIFK tasapeliin

Gnistan ja GrIFK tasasivat pisteet Kakkosen B-lohkon kamppailussa. Kotijoukkue Gnistanilla oli ottelussa paikkansa, mutta GrIFK viimeisteli tehokkaasti ja tämän myötä pisteet menivät jakoon maalein 1-1.

Otteluraportti: Gnistan kaatoi Pallo-Iirot

Gnistan jatkoi voittokulkuaan Kakkosen B-lohkossa, kun joukkue kaatoi Pallo-Iirot maalein 3-1 lauantain ottelussa. Kamppailu sai räväkän alun ja lopulta kaikki maalit nähtiin ensimmäisen jakson aikana.