Gnistanin naiset ja Hamata yhteistyöhön

Hamata Oy toimii itsenäisenä Herbalife tuotteiden jälleenmyyjänä tarjoten Gnistanin pelaajille erinomaisia tuotteita palautumiseen ja suorituskyvyn tehostamiseen. Hamata Oy viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhliaan.

Hamata Oy (Itsenäinen Herbalife Nutrition Jäsen) on kotimainen perheyritys omistajinaan Kristiina ja Veli-Matti Tala. Hamata tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja herkullisia Herbalife-tuotteita, jotka auttavat käyttäjiään voimaan paremmin. Valikoimasta löytyvät sopivat ratkaisut niin aktiiviseen elämäntapaan, painonhallintaan kuin ihon hyvinvointiinkin.

Yhteistyö avaa uusia mahdollisuuksia Gnistanin naisten pelaajien hyvinvoinnin ja suorituskyvyn parantamiseen. Gnistanin pelaajat saavat käyttöönsä Hamatan tarjoamia laadukkaita tuotteita, jotka ovat suunniteltu tukemaan palautumista ja suorituskykyä harjoitusten ja otteluiden aikana sekä niiden jälkeen.

Hamatan omistaja Kristiina Tala kommentoi yhteistyötä näin.

– Olemme iloisia, että pääsimme aloittamaan yhteistyön Gnistanin naisjoukkueen kanssa ja tukea heidän aktiivista elämäntapaa tarjoamalla heille Herbalifen terveellistä ravitsemusta ja H24-urheilutuotteita. Tavoitteenamme on parantaa urheilijoiden kilpailukykyä ja edistää nopeampaa palautumista pelien rasituksesta. Meillä on yhteiset arvot Gnistanin kanssa ja haluamme olla toteuttamassa niitä joka päivä.

Naisten kapteeni Velma Oikarinen pitää yhteistyötä tärkeänä edistysaskeleena.

– Kun joukkueen toimintaa halutaan viedä ammattimaisempaan suuntaan, on ehdottomasti tärkeää kiinnittää yhä enemmän huomiota pelaajien ravintoon ja etenkin palautumiseen. Tämä yhteistyö auttaa pelaajiamme jaksamaan pitkän kauden läpi entistä paremmin. Tuotteet ovat olleet käytössä jo jonkin aikaa ja ne ovat olleet kaikin puolin mieluisia.

Hamata Oy tarjoaa 10 % alennuksen Gnistanin kumppaneille, katsojille, taustajoukoille ja pelaajille Herbalifen tuotteista koodilla gnistan2024 verkkokaupastaan hamata.fi, kun ostot ylittävät 50 euroa. Lisäksi toimitus kotimaassa on ilmainen.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.