Gnistanin naisten joukkue yhteistyöseurasopimukseen PK-35 Vantaan kanssa

Naisten edustusjoukkue on solminut kaudelle 2024 yhteistyöseurasopimuksen Kansallisessa liigassa pelaavan PK-35 Vantaan kanssa. Yhteistyöseurasopimus mahdollistaa nuorten huipputason pelaajien käytön tarvittaessa Gnistanin peleissä kauden aikana.

– Olen erittäin tyytyväinen yhteistyösopimukseen. Se on tällä hetkellä askel oikeaan suuntaan seuralle ja se tulee auttamaan molempia joukkueita tavoitteidensa saavuttamisessa, kommentoi päävalmentaja Nikos Kalaitzis.

– Gnistan naisten edustusjoukkueen toimintaa on kehitetty vahvasti seuran strategian mukaisesti viime vuosina ja pyrimme jatkamaan kehitystä tulevina vuosina seuraten miesten edustuksen jalanjälkiä. Noustuamme viime kautena kakkoseen, olemme jatkaneet panostusta joukkueeseemme ja yhteistyöseurasopimus PK-35 Vantaan kanssa tuntui nyt kaikin puolin järkevältä. Sopimuksen kautta saamme hyvän tuntuman siitä, mitä tarkoittaa pelata Suomen korkeimmalla tasolla ja voimme tarvittaessa vahvistaa joukkuettamme ja varmistaa kilpailukykyinen kokoonpano jokaisessa pelissämme pitkän kauden aikana, toteaa joukkueenjohtaja Patrik Ekström.

– Olemme todella tyytyväisiä, että pääsimme Gnistanin kanssa yhteistyöseurasopimukseen. Meillä oli muutamia vaihtoehtoja, joista Gnistan vaikutti loppumetreillä meille sopivimmalta. Joukkueessa pelaa useampia entisiä PK-35 Vantaan pelaajia, joten tiedämme tarkasti, millaisten pelaajien kanssa pelaajamme pääsevät siellä pelaamaan. Meillä on tänä vuonna paljon nuoria pelaajia, joten on tärkeää, että pystymme yhteistyöseurasopimuksen avulla takaamaan kaikille tarvittavat peliminuutit, sanoo PK-35 Vantaan päävalmentaja Jari Väisänen.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.