Panda Turva on Gnistanin uusi yhteistyökumppani

Panda Turva on vuonna 2019 perustettu turva-alan yritys. Panda Turva perustaa toimintansa maalaisjärjellä toimivaan asiakaspalveluun. Panda Turva tarjoaa palveluitaan tapahtumaturvallisuuteen, ravintolaturvallisuuteen, vartiointiin ja järjestyksenvalvontaan.

Haastattelimme Panda Turvan toimitusjohtajaa Kim Grönlundia.

Miten Panda Turvan mukaantulo tulee näkymään Gnistanin ottelutapahtumissa?

– Turvapalvelut mielletään yleensä pakolliseksi paheeksi, mikä kuuluu viimeisiin ostettaviin palveluihin. Me tuomme ottelutapahtumiin ammattitaitoa ja palveluasennetta. Palvelemme asiakas edellä ja aiomme olla tapahtumissa käytettävissä asiakkaita varten.

Millainen haaste tämä yhteistyö tulee olemaan ja miten yhteistyö on tähän mennessä sujunut?

– Gnistan tarjoaa mielenkiintoisen haasteen, sillä heillä on edessään on monia muutoksia, joihin on tarpeen paneutua perusteellisesti. Tykkäämme lähteä tämänkaltaisiin haasteisiin sekä rakentamaan yhdessä jotain uutta. Mielestäni yhteistyö on jo lähtenyt sujuvasti käytiin ja toiminut molemminpuolisesti.

Miten Gnistanin arvot yhteisöllisyys, vastuullisuus, yhdenvertaisuus ja kehitys sopivat Panda Turvan arvoihin?

– Vastuullisuus on tärkeä asia, minkä takia me yritämme tehdä omalta osaltamme hyviä valintoja vastuullisuuden suhteen. Pyrimme esimerkiksi ostamaan henkilöstölle käytettyjä tietokoneita sekä pitämään hävikit mahdollisimman pienenä. Meillä on itsellämme arvoina molemminpuolinen luottamus kumppaneidemme kanssa. Yksi arvoistamme on myös palvella vähän paremmin kuin muut eli hoidamme annetun lupauksen ja hieman sen yli. Meillä on Pandassa me-henki, mikä tarkoittaa sitä, että olemme kaikki tasa-arvoisia. Näiden lisäksi kunnioitamme asiakkaitamme ja heidän pyyntöjään.

Mitä haluatte sanoa Gnistanin fanikunnalle ja yhteisölle?

– Kausi tulee varmasti olemaan hyvinkin mielenkiintoinen. Muuttuvat järjestelyt ottelutapahtumissa voivat näyttää katsojien silmään erikoisilta ja vaikuttaa hankalilta, joten kärsivällisyyttä siihen. Neuvoisin myös tulemaa ajoissa paikalle ottelutapahtumiin sujuvuuden takaamiseksi. Pidetään myös kunnon rähinä päällä kannatuksen suhteen, niin hyvä tästä tulee.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.