Ykköstä pelataan Oulunkylässä myös ensi kaudella! Kausikortti sisältää kaikki Gnistanin kotiottelut kauden 2021 Ykkösessä ja ne myy yhteistyökumppanimme Tiketti.

Kausikortit 2021Hinta
Normaali110€
Erityisryhmät90€

Erityisryhmiin kuuluvat opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet sekä lapset 7-17v. Kausikorttien hintaan ei sisälly Tiketin palvelumaksu. Kausikortin voit maksaa myös monilla eri kulttuuri- ja virikeseteleillä. Voit tutustua eri maksutapoihin tarkemmin tästä. Mikäli sinulla on kysyttävää kausikorttimyyntiin liittyen voit olla suoraan yhteydessä Tiketin asiakaspalveluun. Kaikki kausikortit ovat numeroimattomia.

Olitko kausarilainen kaudella 2020?

Aiemmin syksyllä käytössä ollut tekstiviestipalvelu on sulkeutunut, joten voit uusia kausaritilauksesi suoraan Tiketin ostosivulta. Huomioithan, että kaudella 2021 toimii sama fyysinen kausikortti, mitä olet käyttänyt sisäänpääsyyn tämän vuoden aikana Gnistanin kotiotteluihin. Kun olet uusinut tilauksesi sama kortti aktivoidaan myös ensi kaudelle.

Oletko uusi kausikorttilainen?

Mikäli et omistanut Gnistanin kausikorttia kaudella 2020, mutta aiot nyt sellaisen hankkia, niin voit tehdä ostoksen suoraan Tiketin ostosivulta. Lähetämme sinulle kausikortin postitse muutaman viikon sisään tilauksestasi.

VIP-kausikortit

Kauden 2020 tapaan Mustapekka Areenan VIP Lounge palvelee vieraitaan kaikissa Gnistanin kotiotteluissa. Hanki VIP-kausikortti Tiketistä hintaan 499 €+alv ja pääset ruoka- ja juomatarjoilujen kera seuraamaan Gnistanin otteluita parhailta paikoilta. VIP-kausikortin omistajana sinulla on oikeus tuoda myös yksi vieras jokaiseen kotiotteluun.

Pääsylippujen hinnat kaudella 2021 ja Ykkösen sarjajärjestelmä

Pääsylippujen hinnat tulevat ensi kaudella olemaan samat kuin mitä ne olivat vuonna 2020. Ostamalla kausikortin säästät siis runsaasti rahaa ja pääset nauttimaan kotimaisesta huippufutiksesta!

PääkatsomoHinta
Normaali15€
Erityisryhmät12€

Koronavirustilanteesta johtuen Ykkösen kauden 2021 sarjajärjestelmä sekä otteluiden määrä ei ole vielä varma. Lähtökohtaisesti sarja pyritään kuitenkin pelaamaan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti, jossa jokaiselle joukkueelle kertyy 13-14 kotiottelua riippuen sen sarjasijoituksesta ennen jatkosarjoja. Mikäli ottelumäärä vähenee, niin tarjoamme sinulle mahdollisuuden hakea hyvitystä kausikortin hinnasta. Mikäli haluat hakea hyvitystä, niin voit olla yhteydessä sähköpostitse seuraavaan osoitteeseen: marko.kolsi(at)gnistan.fi