Pääsylippujen hinnat kaudella 2022

Gnistanin kotiotteluiden ennakkoliput myy seuran yhteistyökumppani Tiketti. Erityisryhmiin kuuluvat opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet sekä lapset 7-17v. Kaikki pääsyliput myydään numeroimattomina.

PääsyliputHinta
Normaali15€
Erityisryhmät12€

Kausikortit

Gnistanin kauden 2022 kausikortit ovat yhä myynnissä ja voit ostaa omasi tästä. Ostamalla kausikortin säästät huomattavasti rahaa, vaikka sinulta jäisi näkemättä muutama kotiottelu kauden aikana.

Olitko kausarilainen kaudella 2021?

Aiemmin syksyllä käytössä ollut tekstiviestipalvelu on sulkeutunut, joten voit uusia kausaritilauksesi suoraan Tiketin ostosivulta. Huomioithan, että kaudella 2022 toimii sama fyysinen kausikortti, mitä olet käyttänyt sisäänpääsyyn tämän vuoden aikana Gnistanin kotiotteluihin. Kun olet uusinut tilauksesi sama kortti aktivoidaan myös ensi kaudelle.

Oletko uusi kausikorttilainen?

Mikäli et omistanut Gnistanin kausikorttia kaudella 2021, mutta aiot nyt sellaisen hankkia, niin voit tehdä ostoksen suoraan Tiketin ostosivulta. Lähetämme sinulle kausikortin postitse muutaman viikon sisään tilauksestasi.

PääkatsomoHinta
Normaali113,5€
Erityisryhmät93,5€

Mikäli sinulla on kysyttävää kausikorttimyyntiin liittyen voit olla suoraan yhteydessä Tiketin asiakaspalveluun. Kaikki kausikortit ovat numeroimattomia.

VIP-kausikortit

Kauden 2021 tapaan stadionin VIP Lounge palvelee vieraitaan kaikissa Gnistanin kotiotteluissa. Hanki VIP-kausikortti Tiketistä hintaan 499 €+alv ja pääset ruoka- ja juomatarjoilujen kera seuraamaan Gnistanin otteluita parhailta paikoilta. VIP-kausikortin omistajana sinulla on oikeus tuoda myös yksi vieras jokaiseen kotiotteluun.