Tervetuloa joukkueemme sivulle!

Joukkueemme harjoitusajat ja lisätiedot toiminnastamme saatte joukkueenjohtajiltamme. Harjoituksiin voi tulla kokeilemaan muutaman viikon ajan veloituksetta. Ilmoitattehan joukkueenjohtajallemme, kun tulette ensimmäistä kertaa harjoituksiin. Valmennuksellisiin kysymyksiin vastaavat joukkueen vastuuvalmentajat. Kun päätätte ilmoittautua mukaan joukkueeseemme ja liittyä seuraamme voitte tehdä sen täältä: Jäseneksi – IF Gnistan  Ilmoittautumisenne jälkeen teidät liitetään seuramme jäsenpalveluun MyClubiin, mistä näette joukkueen tapahtumakalenterin ja pääsette osallistumaan joukkueen tapahtumiin. Kehotamme teitä lukemaan joukkueen tärkeät ohjeistukset MyClubin tiedotteista liityttyänne joukkueeseen. Saatte ilmoittautumisen myötä myös seuran jäsenmaksun sekä joukkuemaksun.

Try-out harjoitukset kilparyhmille – IF Gnistan

Yhteystiedot:

Joukkueenjohtaja KILPA: Nina Lehtonen p. 040-7223208, [email protected]

Vastuuvalmentaja KILPA: Oskari Tielinen p. 050-5342509, [email protected]

Joukkuenjohtaja HAASTE: Saija Kemppainen p. 050-4033872, [email protected]

Vastuuvalmentaja HAASTE: Xavier Silva p. +351910425406, [email protected]

Valmennuspäällikkö nuoret: Chris Blake p. 050-3306445, [email protected]

Gnistanin vuonna 2009 syntyneiden joukkue on perustettu elokuussa 2015. Joukkueessa pelaa niin pidempään mukana olleita kuin vastikään aloittaneita pelaajia. Jokaiselle pyritään antamaan mahdollisuus kehittyä omassa tahdissa ja omantasoisessa seurassa kohti omaa huippua. Jokainen pelaaja on tärkeä osa joukkuettamme!

Harjoittelemme pääosin omalla kotikentällämme Mustapekka Areenalla 3-4 kertaa viikossa. Seura tarjoaa myös mahdollisuuden lisäharjoituksiin.

Pelaamme syksyllä 2022: P13 Etelä Liigan mitalisarjaa, Etelä liigan jatkosarjaa, Kolmosta, Nelosta ja Kutosta. Lisäksi osallistumme turnauksiin ja pelaamme mielellämme myös harjoituspelejä. Lisäksi teemme kaikkea muuta hauskaa yhdessä. Mottomme onkin: ”Harjoitus tekee mestarin ja hauskaa pitää olla!”

Voit tutustua joukkueeseen mm Instagramissa: https://www.instagram.com/gnistanp09/


Ota rohkeasti yhteyttä!