Gnistanin vuonna 2009 syntyneiden joukkue on perustettu elokuussa 2015. Joukkueessa pelaa niin pidempään mukana olleita

Tervetuloa joukkueemme sivulle!Joukkueemme harjoitusajat ja lisätiedot toiminnastamme saattejoukkueenjohtajaltamme. Harjoituksiin voi tulla kokeilemaan muutaman viikon ajanveloituksetta. Ilmoitattehan joukkueenjohtajallemme, kun tulette ensimmäistä kertaaharjoituksiin. Valmennuksellisiin kysymyksiin vastaa joukkueen vastuuvalmentajat. Kun päätätte ilmoittautua mukaan joukkueeseemme ja liittyä seuraamme voittetehdä sen täältä: Jäseneksi – IF Gnistan Ilmoittautumisenne jälkeen teidät liitetäänseuramme jäsenpalveluun MyClubiin, mistä näette joukkueen tapahtumakalenterin japääsette osallistumaan joukkueen tapahtumiin. Kehotamme teitä lukemaanjoukkueen tärkeät ohjeistukset MyClubin tiedotteista liityttyänne joukkueeseen.Saatte ilmoittautumisen myötä myös seuran jäsenmaksun sekä joukkuemaksun.

Yhteystiedot: Joukkueenjohtaja:

Nina Lehtonen, p. 040-7223208, [email protected]

Varajoukkuenjohtaja: Jarkko Lapinharju, p. 045-6738286, [email protected]

Vastuuvalmentaja kilpa: Oskari Tielinen, p. 050-5342509, [email protected]

Vastuuvalmentaja haaste & harraste: *päivitetään 

Gnistanin vuonna 2009 syntyneiden joukkue on perustettu elokuussa 2015. Joukkueessa pelaa niin pidempään mukana olleita kuin vastikään aloittaneita pelaajia. Jokaiselle pyritään antamaan mahdollisuus kehittyä omassa tahdissa ja omantasoisessa seurassa kohti omaa huippua. Jokainen pelaaja on tärkeä osa joukkuettamme!


Harjoittelemme pääosin omalla kotikentällämme Mustapekka Areenalla 3-4 kertaa viikossa. Seura tarjoaa myös mahdollisuuden lisäharjoituksiin.
Pelaamme tällä hetkellä kuuden peliryhmän voimin P12 Etelä Liigaa, Ykköstä, Kakkosta, Nelosta, Vitosta ja Kutosta. Lisäksi osallistumme turnauksiin, Miniliigoihin  ja pelaamme mielellämme myös harjoituspelejä. Lisäksi teemme kaikkea muuta hauskaa yhdessä.Mottomme onkin: ”Harjoitus tekee mestarin ja hauskaa pitää olla!”
Voit tutustua joukkueeseen mm Instagramissa: https://www.instagram.com/gnistanp09/
Ota rohkeasti yhteyttä!