Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti sekä leikitään pallon kanssa. Toiminta perustuu yhteiseen oppimiseen ja oivaltamiseen huolettomassa ilmapiirissä. Perhefutis sopii hyvin noin 2-5 -vuotiaille lapsille yhdessä vanhemman kanssa. Lisäksi perhefutiksessa päästään tutustumaan muihin lapsiin ja vanhempiin Oulunkylän alueelta.

Perhefutiksen ilmaiset kokeilukerrat helmikuussa

Gnistan järjestää ilmaisia Perhefutiksen kokeilukertoja helmikuussa 2023!  Tunnit pidetään Oulunkylän ala-asteen liikuntasalissa. Varaa paikkasi jollekin perhefutiksen ilmaisista kokeilukerroista! Pyrkimyksenä on, että kaikilla kiinnostuneilla on mahdollisuus päästä mukaan vähintään kerran, joten valitse perheellenne sopivin vuoro alta. Mikäli jollekin vuorolle jää tilaa ilmoitamme siitä kaikille ilmoittautuneille. Otamme mukaan rajoitetun määrän perheitä jokaiselle kokeilukerralle, joten ilmoitamme kun ryhmät täyttyvät ja olemme yhteydessä teihin. 

Perhefutiksen kokeilukerrat:

ILMOITTAUDU KOKEILUKERRALLE TÄSTÄ

Perhefutis -toiminta alkaa toukokuussa

Gnistanin perhefutis pyörähtää käyntiin jälleen toukokuussa 2023! Monille perhefutis on ensimmäisiä kokeiluja harrastamisen parissa, joten pidämme tärkeänä, että ryhmät eivät ole liian suuria, ilmapiiri on turvallinen ja lämminhenkinen ja jokainen pääsee kokeilemaan uusia asioita turvallisen aikuisen kanssa omaan tahtiin. Perhefutiksen vetäjät ovat kokeneita lasten parissa toimineita seuramme jalkapallovalmentajia ja -ohjaajia. Perhefutis järjestetään kerran viikossa ja yksi perhefutiskerta kestää tunnin.

Kesäkaudella 2023 Perhefutis järjestetään touko-kesäkuussa sunnuntaisin. Aika ja paikka tarkentuvat pian!

Kesäkauden hinta on 50 euroa.

Mukaan ryhmään mahtuu 15 ensimmäisenä ilmoittautunutta! Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla alta:

ILMOITTAUDU TÄSTÄ KESÄKAUDEN PERHEFUTIKSEEN

Kysymyksiin aiheesta vastaa Niclas Nortemo, 044 922 0481 [email protected]