Gnistanin perhefutis tulee jälleen Elo-Syyskuussa 2022! Perhefutiksessa lapset ja aikuiset pääsevät nauttimaan yhdessä liikunnasta ja jalkapallosta erilaisten mukavien pelien ja leikkien kautta. Perhefutis järjestetään kerran viikossa, ja yksi perhefutiskerta kestää tunnin.

Syyskaudella 2022 perhefutis järjestetään sunnuntaisin 21.8. alkaen Pirkkolan tekonurmella. Ensimmäinen ryhmä klo 10-11, ja myös toinen ryhmä klo 11-12 jos on tarverta.

Syyskauden hinta on 50 euroa.

Lähtökohtaisesti vuorot pidetään Pirkkolan tekonurmella, mutta kenttätilanteen selvitessä tarkemmin pääsy myös kotikentälle Oulunkylään on mahdollista. Tästä luonnollisesti infoamme osallistujia.

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti. Toiminta perustuu yhteiseen oppimiseen ja oivaltamiseen huolettomassa ilmapiirissä. Perhefutis sopii hyvin noin 2-5 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

PERHEFUTISKERRAN RAKENNE

  1. Yhteinen aloitus
  2. Tuntiin virittäytyminen yhdessä
  3. Jalkapallon harjoittelua leikkien ja pelaten
  4. Yhteinen lopetus

Tapaamisissa pääsette tutustumaan uusiin ihmisiin sekä ystävystymään toisten jalkapallosta kiinnostuneiden perheiden kanssa. Perhefutiksen kautta voitte luoda arkirutiineihinne terveellistä ja hauskaa yhdessä tekemistä sekä oppia uusia leikkejä ja pelejä lastenne kanssa pelatessa.

Mukaan ryhmään mahtuu 15 ensimmäisenä ilmoittautunutta! Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla alta:

ILMOITTAUTUMINEN klo 10-11 RYHMÄÄN

Kysymyksiin aiheesta vastaa Niclas Nortemo, 044 922 0481 [email protected]