IF Gnistan yhteistyöhön ValtaGroupin kanssa

IF Gnistan on solminut yhteistyösopimuksen arvostetun rekrytointiyrityksen, ValtaGroupin, kanssa. ValtaGroup on tunnettu kumppani onnistuneisiin rekrytointeihin tarjoten laaja-alaisia asiantuntijapalveluita rekrytoinnin, suorahaun ja henkilöstövuokrauksen parissa. He pyrkivät saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen niin työnantajan kuin -hakijan näkökulmasta, keskittyen aitoon välittämiseen ja asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseen.

Yhteistyö Gnistanin ja ValtaGroupin välillä tulee näkymään isosti Gnistanin ottelutapahtumissa sekä seuran sosiaalisen median kanavilla.

ValtaGroupin toimitusjohtaja, Hannele Könnömäki, on äärimmäisen tyytyväinen yhteistyöhön.

– Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä Gnistanin kanssa. Seuran arvot sopivat erinomaisesti yrityksemme arvoihin, ja haluamme olla mukana tukemassa Gnistanin Veikkausliigamatkaa. Uskomme vahvasti siihen, että tämä kumppanuus tuo hyötyä sekä molemmille osapuolille että heidän yhteisöilleen.

Gnistanin toimitusjohtaja, Ilkka Vanala, jakaa Könnömäen näkemyksen.

– Olemme iloisia voidessamme toivottaa ValtaGroupin tervetulleeksi osaksi Gnistanin laajempaa perhettä. Heidän sitoutumisensa laatuun ja asiantuntemukseen on vaikuttavaa, ja olemme varmoja, että tämä yhteistyö tuo mukanaan monia positiivisia mahdollisuuksia sekä seuralle että sen kannattajille.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.