Toimintamme koskettaa seuran jäsenien ja heidän lähipiirinsä lisäksi monia muita ihmisiä Helsingin alueella. Jalkapallo kuuluu kaikille. Haluamme tarjota turvallisen harrastuksen sekä tukea turvallista kasvua ja liikunnallista elämäntapaa lapsille. Tapahtumissamme toivomme ihmisten viihtyvän ja saavan mielekkäitä kokemuksia.

IF Gnistan ry tarjoaa lapselle päihteettömän, väkivallattoman ja turvallisen ympäristön. Haluamme ehkäistä toiminnassamme kaikenlaisen lapseen kohdistuvan häirinnän, väkivallan, syrjinnän ja hyväksikäytön. Pyrimme ennaltaehkäisemään ei toivottuja tapahtumia tai niiden sattuessa hallitusti ja nopeasti selvittämään ne.

Turvallisuusohjeistuksen tavoitteena on kaikenlaisen turvallisuuden, niin henkisen kuin fyysisen, varmistaminen kaikille henkilöille, joita toimintamme koskettaa. Kotistadionilla on tärkeää ylläpitää turvallista ympäristöä, niin seuran jäsenten kuin ulkopuolisten osalta.

IF Gnistan ry on tehnyt suunnitelman lapsen turvallisuuden ja koskemattomuuden turvaamiseksi. Se auttaa meitä ennaltaehkäisemään ei toivottuja tapahtumia ja niiden sattuessa puuttumaan niihin välittömästi.

Meille on tärkeää, että jalkapallon harrastaminen on mahdollista kaikille nuorille perhetaustasta tai taloudellisista syistä huolimatta. Siksi IF Gnistanin junioripelaajat voivat hakea avustusta jalkapalloharrastukseensa Kipinärahaston kautta.