Futiskerho alkaa toukokuussa!

Futiskerho on alku uudelle harrastukselle jalkapallon parissa. Kerho on tarkoitettu 5-7 -vuotiaille lapsille. Kerhossa opetellaan jalkapallon, liikunnan ja ryhmässä toimimisen perusteita. Haluamme rakentaa hyvän perustan uusille harrastajille ja jalkapallokerhon jälkeen lapset voivat siirtyä vaivattomasti uusiin joukkueisiin halutessaan. Futiskerhoa vetävät seuran omat valmentajat ja nuoriso-ohjaajat, jotka ovat aktiivisia toimijoita seurassa. Kaikki ohjaajat ovat seuran kouluttamia, ja jalkapallokerho noudattaa seuran pelaajien harjoitussuunnitelmaa alusta alkaen.

Futiskerho toiminta alkaa toukokuussa

Gnistanin futiskerho houkuttelee vuosittain mukaan yli 100 jalkapallonälkäistä tyttöä ja poikaa. Kesäkauden kerho järjestetään taas touko-kesäkuun aikana. Kerho on tarkoitettu 5-7 -vuotiaille lapsille ja harjoituksia on kerran viikossa.

Milloin: Aloituskerta on torstaina 4.5 klo 17-18. Harjoituskerrat ovat 4.5, 11.5, 25.5, 1.6, 8.6, 15.6, 22.6 (ei helatorstai 18.5)

Missä: Mustapekka Areena, Oulunkylä

Hinta: 70 euroa, sisältäen korttelipassin ja vakuutuksen

Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia – mahdollisista lisäkerhoista tiedotetaan myöhemmin!

KESÄN FURISKERHO ON TÄYNNÄ.

Kysymyksiin aiheesta vastaa Niclas Nortemo, 044 922 0481 [email protected]

Futiskerhossa otetaan yleiskuvia toiminnasta markkinointi tarkoituksiin. Kuvat otetaan hyvää makua käyttäen ja pyrimme siihen, ettei kuvattavien kasvoja tunnista.