Futiskerho tulee taas!

Jalkapallokerho on alku uudelle harrastukselle jalkapallon parissa. Kerho on tarkoitettu 5-7 -vuotiaille lapsille. Kerhossa opetellaan jalkapallon, liikunnan ja ryhmässä toimimisen perusteita. Haluamme rakentaa hyvän perustan uusille harrastajille ja jalkapallokerhon jälkeen lapset voivat siirtyä vaivattomasti uusiin joukkueisiin halutessaan. Futiskerhoa vetävät seuran omat valmentajat ja nuoriso-ohjaajat, jotka ovat aktiivisia toimijoita seurassa. Kaikki ohjaajat ovat seuran kouluttamia, ja jalkapallokerho noudattaa seuran pelaajien harjoitussuunnitelmaa alusta alkaen.

Futiskerhon ilmaiset kokeilukerrat helmikuussa

Gnistan järjestää Futiskerhon ilmaisia kokeilukertoja helmikuussa 2023!  Tunnit pidetään Oulunkylän ala-asteen liikuntasalissa. Varaa paikkasi jollekin perhefutiksen ilmaisista kokeilukerroista! Pyrkimyksenä on, että kaikilla kiinnostuneilla on mahdollisuus päästä mukaan vähintään kerran, joten valitse perheellenne sopivin vuoro alta. Mikäli jollekin vuorolle jää tilaa ilmoitamme siitä kaikille ilmoittautuneille. Otamme mukaan rajoitetun määrän perheitä jokaiselle kokeilukerralle, joten ilmoitamme kun ryhmät täyttyvät ja olemme yhteydessä teihin. 

ILMOITTAUDU ILMAISELLE KOKEILUKERRALLE TÄSTÄ

Futiskerho toiminta alkaa toukokuussa

Gnistanin futiskerho houkuttelee vuosittain mukaan yli 100 jalkapallonälkäistä tyttöä ja poikaa. Kesäkauden kerho järjestetään taas touko-kesäkuun aikana. Kerho on tarkoitettu 5-7 -vuotiaille lapsille ja harjoituksia on kerran viikossa.

Milloin: Aloituskerta on torstaina 4.5 klo 17-18, jonka jälkeen harjoitukset jatkuvat joka torstai 22.6. asti.

Missä: Mustapekka Areena, Oulunkylä

Hinta: 70 euroa, sisältäen korttelipassin ja vakuutuksen

Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia – mahdollisista lisäkerhoista tiedotetaan myöhemmin!

Kun ilmoittaudut alla olevan linkin kautta, sinut lisätään suoraan ilmoittautuneiden listalle ilman erillistä vahvistusviestiä. Kaikkiin ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä yleisellä infoviestillä hieman ennen alkua.

ILMOITTAUDU MUKAAN KESÄKAUDEN FUTISKERHOON TÄSTÄ!

Kysymyksiin aiheesta vastaa Niclas Nortemo, 044 922 0481 [email protected]