Kasperi Liikonen ja Gnistan jatkosopimukseen

Ykkösen tasolla kokenut laitapelaaja Kasperi Liikonen jatkaa Gnistanissa ensi kauden kattavalla jatkosopimuksella.

Viime kaudeksi Gnistaniin siirtyneen Liikosen alku joukkueessa oli epäonninen, sillä leikkauksen vaatinut polvivamma päätti miehen kauden jo heinäkuun puolivälissä. Lupaavia otteita kauteen valmistavissa harjoitusotteluissa esittänyt Liikonen ehti ennen loukkaantumistaan pelata kolme sarjaottelua keltapaidassa iskien Gnistanin kauden 2020 ensimmäisen maalin kotiavauksessa Jaroa vastaan.

Ykkösen tasolla 26-vuotias laitapelaaja on jo kokenut kettu, sillä ennen Gnistania Liikonen on pelannut Ykköstä KTP:n, Hongan, Hakan ja Viikinkien riveissä yhteensä 120 ottelua, joissa on syntynyt 23 osumaa. Kaudella 2018 Liikonen edusti Honkaa myös Veikkausliigassa merkkauttaen 17 ottelua pääsarjatasolla.

Yhä polvivammastaan kuntoutuva Liikonen on kiitollinen jatkosopimuksestaan ja haluaa antaa panoksensa joukkueen menestykseen tulevalla kaudella.

– Hyvät fiilikset jatkosopimuksesta, joka antaa työrauhaa polvivammasta kuntoutumiseen. Iso kiitos Gnistanille siitä, että luottoa löytyy vielä meikäläiseen loukkaantumisestani huolimatta. Kuntoutus on tällä hetkellä aikataulussa ja ilman isompia takapakkeja olen käytettävissä sarjan pyörähtäessä käyntiin! Tavoitteeni on kuntoutua 100% kuntoon, jonka jälkeen uskon olevani valmis taistelemaan paikasta avauskokoonpanossa antaen näin myös oman panokseni joukkueen menestyksessä tulevalla kaudella. Luonnollisesti toivoisin pysyväni ehjänä koko kauden ajan.

Gnistanin sopimustilanne 21.1.2021: Kasperi Liikonen, Eetu Kolu, Gentrit Kovaqi, Nnaemeka Anyamele, Omar Jama, Elias Säyniö, Ilmari Hieta, Douglas Caé, Bangaly Kouyaté, Samu Volotinen, Masar Ömer, Rony Huhtala, Lucas Morais, Albin Mehmeti, Joel Europaeus, Matias Ambasciano, Aleksi Ahonen

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.