Foodchefin otteluennakko: Gnistanin naiset kohtaa Valtin vieraissa sunnuntaina

Naisten edustusjoukkue hakee jatkoa hienosti alkaneelle kaudelle sunnuntaina klo 18:00 Puotilassa Valtin vieraana.

Gnistanin kausi ei olisi voinut alkaa paremmin, sillä odotettu kauden avausottelu päättyi 7–0 maalijuhliin 100-vuotisjuhlaottelussaan HIFK:ta vastaan. Ottelun alussa kotijoukkueella oli havaittavissa hieman hermostuneisuutta, mutta Valentina Johanssonin tekemä avausmaali ja toisen puoliajan osumat rentouttivat keltaisten peliä eikä paremmasta joukkueesta ollut enää epäselvyyttä. Onnistumisia tuli heti laajalta rintamalta, mikä on hyvä lähtökohta sunnuntain ottelua silmällä pitäen.

Puotinkylän Valtti pelaa sunnuntaina kauden avausottelunsa. Valtilla on kuitenkin jo aiempaa kokemusta Kakkosesta, sillä alkanut kausi on Valtille jo kolmas kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Aiemmilla kausilla Valtti on kuulunut Kakkosen kärkikastin joukkueisiin, joten Gnistan on kovan haasteen edessä sunnuntaina.

Päävalmentaja Nikos Kalaitzis lähestyy ottelua seuraavin miettein.

– Lähdemme otteluun positiivisella mielellä kahden onnistuneen pelin jälkeen. Ottelu Valttia vastaan tulee kuitenkin olemaan erilainen ja haastavampi, ja meillä on jo pieni haitta, koska he eivät ole vielä pelanneet kilpailullisia pelejä emmekä oikein tiedä, mitä odottaa. Olemme kuitenkin tehneet perusvalmistelumme ja olemme niin valmiita kuin mahdollista saadaksemme jälleen positiivisen tuloksen.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.