Gnistan ja Wotkin’s jatkavat yhteistyötään

Kannattajien keskuudessa varmasti yksi vuoden odotetuimmista uutisista on ollut Gnistanin ja Wotkin'sin yhteistyön jatkuminen. Wotkin'sin makkara on tunnettu erinomaisesta maustaan, joka voittaa kilpailijat mennen tullen.

Yhteistyösopimuksen johdosta Gnistanin kotiotteluissa kaudella 2024 grillataan Wotkins’in makkaraa. Wotkin’s on Veijo Votkinin vuonna 1978 Helsingin kaupungin lihatukkuhallissa perustama yritys, jonka toiminnassa on tänä päivänä vahvasti mukana jo toinen sukupolvi.

Tänä vuonna Gnistanin kotiotteluissa järjestetään aina 78. peliminuutilla ”Wotkin’s minuutti”. Jos Gnistan tekee kyseisen minuutin aikana maalin, tarjotaan kaikille lipun ostaneille seuraavassa ottelussa ilmaiset makkarat. SJK:ta vastaan pelatussa ottelussa Joakim Latonen oli äärimmäisen lähellä maalintekoa Wotkins minuutilla ja yleisö haukkoi henkeään.

Gnistanin toimitusjohtaja Ilkka Vanala on tyytyväinen sopimuksen syntymiseen.

– Gnistanin kotiotteluissa on jo vuosia grillattua Wotkin’sin makkaraa ja siihen ollaan oltu äärimmäisen tyytyväisiä. Siksi olen erittäin kiitollinen, että voimme jatkaa tätä yhteistyötä myös tällä historiallisella Veikkausliigakaudella.

Voit lukea Wotkins’ta lisää tästä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.