Matsipäivän haastattelussa Kasperi Liikonen – ”Fiilikset eivät voisi olla enää paremmat!”

Tammikuussa jatkosopimuksen allekirjoittanut Kasperi Liikonen tekee paluun kokoonpanoon MuSa-ottelussa 310 päivän kuntoutumisjakson päätteeksi. Nyt polvi on viimein pelikuntoinen ja pelipäivän rutiineja uudelleen opetteleva Liikonen intoa täynnä.

Olet tänään ensimmäisen kerran kokoonpanossa piinallisen 310 päivän kuntoutumisjakson jälkeen. Mitkä ovat tunnelmat ottelun alla?

– Pitkän ja raskaan kuntoutuksen jälkeen fiilikset ei voisi olla enää paremmat! Kiva päästä haistelemaan taas pelipäivän tunnelmaa kokoonpanon puolella ja sitä myöten opettelemaan pitkän tauon aikana unohtuneita pelipäivän rutiineja. Seuraava askel on sitten päästä askiin ja toivottavasti pystyn lähiaikoina haastamaan muita avauskokoonpanon paikasta!

Millä aseilla MuSa kaatuu tänään?

– MuSa pelaa omilla vahvuuksillaan kaikkia joukkueita vastaan ja monet joukkueet eivät oikein osaa vastata heidän suoraviivaiseen pelityyliinsä. Uskon kuitenkin, että mikäli pelaamme klassisesti sanottuna omaa peliämme ja olemme tarkkana erityisestin oman pään erikoistilanteissa niin MuSa kaatuu!

Illan ottelu pelataan valitettavasti ilman yleisöä. Kerro, millaista on pelaajan näkökulmasta pelata ilman 12. kenttäpelaajaa lehtereillä?

– Eihän tässä enää muista enää, miltä tuntuu pelata yleisön edessä.. Kyllähän se vaikuttaa, kun ei ole omia antamassa tukea pelin aikana ja tietynlainen fiilis pelin sisällä katoaa. Tuntuu vähän samalta kuin pelaisi oikean pelin sijasta harjoituksissa… Toivotaan, että päättäjät alkaisivat pian päästämään katsojia katsomoihin, kun porukkaa on alettu päästämään ravintoloihin ja baareihin, joissa turvaväleistä ei ole tietoakaan…

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.