Prandia on Gnistanin uusi yhteistyökumppani

Gnistan ja Prandia ovat sopineet yhteistyöstä kattamaan eri ruoka- ja kokoustarpeita.

Prandia sijaitsee Helsinki Fashion Housessa Oulunkylässä ja on erikoistunut monipuolisiin lounas- ja catering-tarjoiluihin. Prandia on erikoistunut työpaikkaruokailuun, joka tosin nyt on ymmärrettävästi hieman tauolla. Normaalitilanteessa lounasta voi nauttia paikan päällä runsaasta buffetista ja tällä hetkellä kätevästi noutamalla take away-annoksen. Uusimpana tuotteena Prandian tuotevalikoimaan kuuluu supersuosion saavuttanut Bilekassi, jonka voit ennakkotilata aina perjantaiksi viikonlopun alkajaisiksi. Bilekassin menu vaihtuu viikoittain ja sen voi tilata vaikka vain kahdelle, mutta se myös skaalautuu helposti vaikka koko joukkueelle.

Gnistanin ja Prandian yhteistyöhön kuuluu tilaus- ja tapahtumaruokailuja, jonka lisäksi seuralla ja joukkueilla on mahdollisuus hyödyntää ravintolan tiloja juhla- ja kokouskäyttöön. Prandian ja Mustapekka Areenan välissä on vain noin kilometrin etäisyys. Prandia tarjoaa myös gnistanilaisille -15 % alennuksen lounasruokailusta kausi- tai juniorikausikortilla.

Prandian ravintoloitsija Maiju Leisti on mielissään uudesta kumppanuudesta ja toivottaakin Gnistan-yhteisön lämpimästi tervetulleeksi Prandiaan.

– Toivomme myös voivamme palvella gnistanlaisia kaikissa elämän juhlahetkissä ja ennen kaikkea odotamme innolla, että pääsemme otteluihin kannustamaan Gnistanin voittoon!

IF Gnistan Oy:n toimitusjohtaja Marko Kolsi näkee yhteistyössä paljon mahdollisuuksia.

– Prandian kanssa meillä on mahdollisuus toteuttaa monia asioita liittyen tapahtumiin ja joukkueiden ruokailuihin. Lisäksi ravintolalla on erinomaiset kokouksiin ja juhliin soveltuvat tilat. Myös sijainti on meihin nähden erinomainen, joten mm. lounastaminen käy kätevästi Prandiassa. Hieno fiilis aloittaa heidän kanssa yhteistyö.

Tutustu tarkemmin:
https://www.prandia.fi/
Sijainti: Mikkolantie 1 A, Fashion House 1.krs

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.