IF Gnistan ja Painotalo Trinket Oy yhteistyöhön

IF Gnistan ilmoittaa solmineensa yhteistyösopimuksen Painotalo Trinket Oy:n kanssa. Trinket Oy on vuonna 1996 perustettu 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva täyden palvelun painotalo. Yritys on kasvanut pienestä kahden hengen painotalosta 22 ihmisen työpaikaksi asiakaslähtöisellä työllä. Trinket palvelee Helsingin Malmilta käsin joustavan, osaavan ja kokeneen henkilökunnan toimesta. Omavaraisuuden takia he pystyvät palvelemaan asiakkaitaan tarvittaessa todella nopeasti ja ekologisesti ilman turhia välikäsiä ja kuljetuksia.

Trinketin palveluihin kuuluvat repro- ja graafiset suunnittelupalvelut, paino- ja tulostuspalvelut käyntikorteista kirjoihin digi- ja offset-painettuna, suurkuva- ja kangastulostukset mm. POS-tuotteet, banderollit, beachflagit, roll-upit, kyltit ja opasteet, kuvaus- ja messuseinät sekä vaativat erikoispainotyöt mm. pantone-värit, folioinnit, preeglaukset, muotoon stanssaukset.

Gnistanin ja Trinketin yhteistyö tulee tulevan kauden aikana näkymään monella tapaa, muun muassa laitamainoksissa, LED-taululla ja sosiaalisessa mediassa. Trinket on vastannut myös stadionin laitamainoksista, opasteista, lakanoista ja kuvausseinistä. Tämän lisäksi Trinket on luvannut palkita kaikki miesten ja naisten joukkueen pelaajat, jotka tekevät tänä vuonna liigapeleissä hattutempun.

Miikka Halmajärvi ojensi Ilvestä vastaan hattutempun tehneelle Joakim Latoselle palkinnoksi upean canvas-taulun.

Trinketin Miikka Halmajärvi on äärimmäisen tyytyväinen yhteistyöhön.

-Olemme todella innoissamme yhteistyöstä. Yhteistyö Gnistanin kanssa on lähtenyt hienosti käyntiin, ja on ollut mahtavaa myös päästä seuraamaan joukkueen pelejä. Odotamme innolla, mitä kaikkea saamme aikaan yhdessä!

Jos haluat itse käyttää Trinketin palveluita, niin tekemällä tilauksen koodilla ’’Kipinä100’’ tuet samalla Gnistanin toimintaa. Kipinä kiittää!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.