Pohjola Sairaala ja Pohjola Vakuutus jatkavat Gnistanin yhteistyökumppaneina

Gnistan jatkaa yhteistyötä Pohjola Sairaalan ja Pohjola Vakuutuksen kautta seuraavat kaksi kautta.

Vuodesta 2017 Gnistanin terveydenhuollosta ja vakuutuspalveluista vastanneet Pohjola Sairaala ja Pohjola Vakuutus hoitavat ja vakuuttavat Gnistanin pelaajia myös seuraavat kaksi vuotta. Pohjola Sairaalan Helsingin toimipiste sijaitsee Pikku-Huopalahdessa, jonne voit kätevästi varata ajan tai mennä tapaturmapäivystykseen tarvittaessa. Pohjolan Jalkapalloturva-vakuutuksen hankkineille korvauspalvelukin on erityisen sujuvaa eikä omaa rahaa tarvitse käyttää kuin omavastuun maksamiseen.

Gnistanin pelaajille Pohjola Sairaala tarjoaa toimivan ja helppokäyttöisen hoitopolun, johon voit tutustua tarkemmin täältä: https://gnistan.fi/hoitopolku/ . Yhteistyön jatkumisen myötä Gnistanin edustusjoukkueen lääkärinä jatkaa kokenut kirurgian, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Jammu Öunap

– Vahingon sattuessa kannattaa olla yhteydessä Pohjola Terveysmestari -palveluun, joka on Pohjola Vakuutuksen asiakkaiden käytettävissä vuoden jokaisena päivänä klo 7-23. Terveysmestari arvioi oireesi ja ohjaa sinut tarvittaessa suoraan oikeanlaiseen hoitoon tai lääkärin etävastaanotolle. Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät omahoito-ohjeet, kertoo Pohjola Sairaalan urheilupäällikkö Tero Sinisalo.

IF Gnistan Oy:n toimitusjohtaja Marko Kolsi kuvailee yhteistyön vahvuuksia:

– Olemme erittäin iloisia jatkaessamme yhteistyötä seurakentässämme merkittävässä asemassa olevien Pohjola Sairaalan ja Pohjola Vakuutuksen kanssa. Heidän hoito- ja vakuutusprosessien laatu sekä läheisyys tekevät asioimisesta kaiken kaikkiaan helppoa ja sujuvaa. Pohjola Sairaalalla ja sen henkilökunnalla on vankka kokemus pelaajien kokonaisvaltaisesta kuntouttamisesta takaisin huippu-urheilun vaatimuksiin. Jammu Öunapilta saamme maan parasta asiantuntemusta urheiluvammoihin, jonka lisäksi viikoittainen yhteistyö edustusjoukkueen fysioterapeutin Niklas Virran kanssa toimii erinomaisesti.

– Gnistan toimii vastuullisesti suositellessaan jäsenistölleen kotimaista Pohjola Jalkapalloturvaa. Urheilijoiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti kehitetty vakuutus kattaa myös monia sellaisia loukkaantumisia, jotka on rajattu pois perinteisten tapaturmavakuutusten korvauspiiristä, eikä ole sattumaa että yli 80 lajiliittoa suosittelee jäsenistölleen sitä vastaavaa Pohjola Sporttiturvaa, korostaa urheilupäällikkö Teemu Hintsanen Pohjola Vakuutuksesta.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.