Gnistan kohtaa EPS:n ja JäPS:n harjoitusotteluissa

Gnistanin kauteen valmistautuminen jatkuu harjoitusotteluilla tuttuja Kakkosen joukkueita vastaan vastaan.

Seurahistorian parasta Suomen Cupin sijoitusta sivunnut Gnistan kohtaa tulevissa harjoitusotteluissa kaksi Kakkosen joukkuetta EPS:n ja JäPS:n, jotka ovat molemmat Gnistanille tuttuja joukkueita 2010-luvun Kakkosen kausilta. Ennen Suomen Cupia Gnistan ehti pelata tammikuun aikana kolme harjoitusottelua, joissa saldona olivat 1-1 tasapeli Honka Akatemiaa vastaan, 2-0 voitto Klubi 04:sta ja 0-2 tappio Hakalle.

Gnistanilla on tulevissa harjoitusotteluissa edelleen jonkin verran poissaoloja loukkaantumisten vuoksi, mutta ainakin harjoituksiin palannut Jimi Kovalainen saattaa olla mukana joukkueen vahvuudessa.

Päävalmentaja Ricardo Duarte on tyytyväinen kuluneeseen harjoitteluviikkoon Suomen Cupin pettymyksen jälkeen.

– Suomen Cupin puolivälierä oli hyvä oppitunti joukkueelle. Kuluneella harjoitusviikolla jokainen pelaaja on osoittanut tahtoa kovaan harjoitteluun kehittääkseen itseään pelaajana ja olemme pyrkineet kehittämään pelaamistamme myös joukkueena.

Tulevissa harjoituspeleissä Duarten mukaan peliaikaa on tarjolla kaikille.

– EPS:lla ja JäPS:llä on mielenkiintoisia pelaajia riveissään ja molemmilla on hyvä kausi allaan. Harjoitusottelut takaavat toki meille mahdollisuuden kehittää esimerkiksi hyökkäys- ja erikoistilannepelaamistamme, mutta ennen kaikkea tulevat ottelut tarjoavat meille mahdollisuuden antaa peliaikaa Suomen Cupissa vähemmän peliaikaa saaneille pelaajille.

Ottelu EPS:aa vastaan käynnistyy Espoonlahden urheilupuistossa kello 13:00. Gnistan – JäPS pelataan Oulunkylän Mustapekka areenalla kiirastorstaina kello 14:00. Molemmat ottelut pelataan ilman yleisöä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.