Akseli Lehtojuuri ja Gnistan sopimukseen

Kaksi osumaa Suomen Cupissa laukonut Akseli Lehtojuuri on allekirjoittanut Gnistanin kanssa ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen.

19-vuotias Akseli Lehtojuuri on läpikäynyt HJK:n junioripolun, mutta otti ensiaskeleensa aikuisten sarjoissa Valkeakosken Hakan riveissä kaudella 2019. Lopulta sarjanousua joukkueensa kanssa juhlimaan päässyt Lehtojuuri merkkautti kahdeksan Ykkösen ottelua, joissa syntyi kolme osumaa.

Kaudella 2020 nuori hyökkääjä pääsi ottamaan tuntumaa Veikkausliigakenttiin kolmen pelatun liigaottelun verran, joiden lisäksi tilille kertyi viisi Suomen Cupin ottelua muun muassa KuPS:n ja SJK:n kaltaisia seuroja vastaan.

Gnistanin mukana tammikuun lopusta asti ollut Lehtojuuri on esiintynyt Suomen Cupin peleissä edukseen ja molemmat osapuolet olivat koeajan jälkeen halukkaita jatkamaan sopimusta loppukauden mittaiseksi. Kauden alkua jo innolla odottava Lehtojuuri odottaa joukkueeltaan paljon tulevalla kaudella.

– Olen todella iloinen saadessani edustaa Gnistania ensi kaudella Ykkösessä, kovasti tässä jo odotellaan sarjan alkua! Odotan meidän taistelevan kärkisijoituksista tulevalla kaudella.

Artikkelin kuva: Kalevi Hämäläinen

Gnistanin sopimustilanne 11.3.2021: Akseli Lehtojuuri, Jimi Kovalainen (laina), Santeri Kuivalainen, Fabian de Abreu, Samu Laitinen, Elton Maloku, Onni Tiihonen, Jiri Koski, Kasperi Liikonen, Eetu Kolu, Gentrit Kovaqi, Nnaemeka Anyamele, Omar Jama, Elias Säyniö, Ilmari Hieta, Douglas Caé, Bangaly Kouyaté, Samu Volotinen, Masar Ömer, Rony Huhtala, Lucas Morais, Albin Mehmeti, Joel Europaeus, Matias Ambasciano, Aleksi Ahonen.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.