Gnistanin kauden 2020 Match Worn -pelipaidat nyt huutokaupassa!

Huuda suosikkipelaajasi paita sunnuntaihin 22.11. jatkuvassa pelipaitahuutokaupassa.

Gnistanin Match Worn -pelipaitahuutokauppa on nyt käynnissä Huuto.net -sivustolla, jossa sinulla on mahdollisuus huutaa Gnistanin pelaajien tällä kaudella Ykkösen otteluissa käyttämä aito pelipaita. Tutustu vaihtoehtoihin ja huuda pelipaitasi täältä.

Paitojen lähtöhinta on 60 euroa ja huutokauppa loppuu sunnuntaina 22. marraskuuta klo 21.00. Olemme yhteydessä voittajiin, kun huutokauppa on loppunut. Lähetämme voittajille viestin, joka sisältää maksuohjeet. Toimitamme kaikki pelipaidat postitse tai sitten on myös mahdollista sopia nouto Mustapekka Areenalle. Toimistuskulut kotimaassa sisältyvät hintaan, joka maksetaan pelipaidoista huutokaupassa. Ulkomaan toimituskulut lisätään lopulliseen huudettuun hintaan.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.