Katsojainfo sunnuntain MYPA-otteluun

Gnistan ja MYPA kohtaavat sunnuntaina Mustapekka Areenalla klo 18.30 alkavassa ottelussa.

Aluehallintoviraston ohjeistuksen mukaisesti olemme pystyneet keventämään elokuun kotiotteluiden rajoituksia, mutta tästä huolimatta turvavälien huomioiminen on edelleen tärkeää ja sen takia emme voi ottaa pääkatsomoon normaaliolojen mukaista katsojamäärää. Sunnuntaina MYPA -ottelussa pääkatsomon kapasiteetti on 750 katsojaa.

Alkukauden kotiotteluissa Mustapekka Areenalla käytössä ollutta seisomakatsomoa ei avata sunnuntain otteluun.

Saavu ajoissa paikalle

Elokuun kotiotteluissa ei ole voimassa porrastettua sisäänkäyntiä. Tästä huolimatta pyydämme otteluihin saapuvia katsojia saapumaan ajoissa paikalle, jotta sisäänkäynnit eivät ruuhkaudu. Lippuluukulla sekä muutoinkin ottelutapahtumassa on tärkeää noudattaa turvavälejä koko Mustapekka Areenalla. Ostamalla lipun ennakkoon Tiketistä varmistat sisäänpääsysi otteluun. Vielä lauantain 15.8. ajan voit ostaa liput Gnistanin seuraavaan kahteen kotiotteluun 20 eurolla. Pääset ostoksille tästä!

Muiden ihmisten turvallisuuden puolesta pyydämme ystävällisesti, että et tule kotiotteluihimme mikäli kärsit ylähengitystieinfektion oireista. Olemme varanneet mm. lipunmyyntiin sekä muihin palvelupisteisiin käsidesiä, joiden käyttöä suosittelemme ottelutapahtuman aikana. Voit halutessasi käyttää kasvomaskia Gnistanin kotiottelussa.

Mustapekka Areenan Gnistan Bar avaa ovensa tunti ennen otteluiden alkua.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.