Matsipäivän haastattelussa Joel Perovuo – ”Tänään lähdetään voittamaan!”

Tappiollisen kauden avauksen jälkeen Gnistan lähtee motivoituneena kotiavaukseen Pietarsaaren Jaroa vastaan. Kokenut keskikentän johtohahmo Joel Perovuo korostaa kotiyleisön tuen merkitystä voiton tavoittelussa.

Kuvaile omia ja muun joukkueen tunnelmia kotiavauksen alla?
– Odottavaisin mielin ollaan. Viikko sitten hävittiin Oulussa, joten tänään lähdemme otteluun ehdottomasti vain voitto mielessä! Meidän on otettava kaikki irti kotiedusta, sillä Pietarsaaresta on pitkähkö matka Helsinkiin. Olemme harjoitelleet koko viikon vastustajan varalle luodun ottelusuunnitelman mukaisesti, nyt lähdemme toteuttamaan harjoiteltuja asioita sitten käytännössä.

Jaro on sinulle tuttu vastustaja Hongan ja HJK:n paidasta. Millaisia muistikuvia sinulla on illan vastustajasta?
– Henkilökohtaisesti minulle on jäänyt hyvät fiilikset Jarosta vastustajana. Olen usein onnistunut heitä vastaan ja joukkueemme on lähes aina voittanut pelin. Toki nyt minulla on taas uusi joukkue, joten vanhoilla kohtaamisilla ei ole niin merkitystä enää. Minulle ei ole jäänyt tarkkaa kuvaa Jaron nykytasosta, koska joukkue on ehtinyt muuttua paljon viimeisimmästä kohtaamisesta Hongan paidassa vuonna 2017. 

Terveisesi otteluun saapuvalle yleisölle?
– Valitettavasti sääennusteet eivät ole parhaat mahdolliset, mutta sen ei pidä antaa vaikuttaa liikaa. Ei muuta kuin lämpimästi vaatetta päälle ja kaikki paikalle! Kuten ilman yleisöä pelattavissa Euroopan jalkapallosarjoissa on ihan tutkimustenkin kautta todistettu, kotiyleisön tuki on valtava voimavara joukkueelle. Tehdään tästä hieno kausi kentällä ja katsomossa. Lupaan, että joukkue tulee antamaan kaikkensa kentällä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.