Kuva: Jari Mäensivu

Miehet kohtaavat PK-35:n ja naiset FC Kuusysin Pajulahdessa.

Seuraleiri huipentuu molempien edustusjoukkueiden otteluihin urheiluopistolla.

Miesten edustusjoukkue kohtaa huomenna paikallisvastustaja PK-35:n. Pihlajamäkeläiset nousivat viime kauden päätteeksi Kakkoseen ja lähtevät myös tulevaan kauteen vahvalla miehistöllä. Joukkueessa on liigakokemusta ex-HIFK:laisten Esa Terävän, Ville Salmikiven ja Otto-Pekka Jurvaisen tuomana. Lisäksi joukkueessa on tuttuja nimiä gnistanlaisille, kuten Marko Koskinen ja Niko Tirkkonen. Varmasti laadukas vastustaja on huomenna tiedossa.

Gnistan on Suomen Cupin jälkeen harjoitellut kaksi viikkoa tiiviisti ja joukkueeseen ovat tänä aikana liittyneet uusina kasvoina Kasperi Liikonen KTP:stä, Hassan Sesay HIFK:sta ja Nnaemeka Anyamele BSV Rehdenistä Saksasta. Heistä huomenna kokoonpanossa nähdään Sesay ja Anyamele. Lisäksi joukkueen mukana on harjoitellut viime kausilta tuttu Cherif Ndiaye, joka myös nähtäneen kentällä Pajulahdessa. Huomisesta ottelusta uupuvat erinäisistä syistä Kuusijärvi, Perovuo, Salmi, Akbar ja Thurling, Tiberi ja Hieta.

Gnistanin naisten edustusjoukkue kohtaa ennakkoon kovassa harjoitusottelussa FC Kuusysin. Lahtelaiset voittivat viime kaudella oman Kakkosen lohkonsa ja pelasivat nousukarsinnassa Pallo-Iiroja vastaa. Nousu Ykköseen jäi kuitenkin joukkueelle haaveeksi Pallo-Iirojen ollessa lopulta vahvempi. Kova testi siis Gnistanille huomenna tiedossa. Gnistanin naiset ovat harjoitelleet talven tiiviisti neljä kertaa viikossa ja pelanneet säännöllisesti harjoitusotteluita. Tähtäin on Kolmosen sarjakaudessa, jonka joukkue avaa 24.4. kotiottelulla KP-75:tä vastaan Mustapekka Areenalla.

Huomenna sunnuntaina Gnistanin edustusjoukkueiden ottelut Pajulahti-hallissa, jossa on myös odotettavissa kova kannustus leireilevien juniorijoukkueidemme toimesta:

Gnistan – FC Kuusysi klo 12:30 (naiset)

Gnistan – PK-35 klo 14:20 (miehet)

Otteluihin on vapaa sisäänpääsy.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.