Kuva: Niklas Günsberg

Suomen Cup jatkuu Kotkassa

Gnistan matkustaa huomenna lauantaina Suomen Cupin karsintalohkon kolmanteen kamppailuun Kotkaan, jossa joukkue kohtaa vielä puhtaalla pelillä olevan KTP:n.

Suomen Cupin karsintalohkot ylittävät viikonloppuna puolen välin, kun joukkueet pelaavat kolmannet kamppailunsa. Gnistan matkustaa tällä kertaa vieraskentälle ja Arto Tolsa -areenalle, jossa joukkue kohtaa hyväkuntoisen KTP:n. Kotkalaiset ovat ottaneet lohkossa kaksi niukkaa voittoa, nimittäin ensimmäisessä kamppailussa joukkue haki kolme pistettä Porista MuSa:n vieraana 1-2-voitolla ja viime viikolla joukkue päihitti kotikentällään EIF:n niinikään lukemin 2-1. Joukkue on uudistunut jonkin verran viime kaudesta ja nimekkäimpinä pelaajina joukkue hankki David Ramadingayen AC Oulusta ja Valtteri Vesiahon HJK:sta. Myös ulkomailta joukkue on hakenut vahvistusta, ja haaviin tarttuikin Viron pääsarjassa maaleja paukutellut Zakaria Beglarishvili.

Gnistan puolestaan lähtee huomiseen kamppailuun kolme pistettä kahdesta ottelusta keränneenä. Joukkue haki avauskierroksella puhtaan 0-4-voiton EIF:n vieraana, mutta joutui puolestaan taipumaan viime viikolla Talin hallissa MP:lle lukemin 1-2. Joukkueen paras maalintekijä on molemmissa kamppailuissa maaliverkkoja heilutellut Rony Huhtala kolmella osumalla. EIF kamppailussa myös Onni Tiihonen ja Matias Ambaschiano laittoivat nimensä maalitilastoihin. Huomiseen kamppailuun Gnistan lähtee vielä varsin siipirikkoisena, sillä joukkueesta puuttuvat erinäisistä syistä Saloum Faal, Noah Kaijasilta, Ilmari Hieta, Jani Kaukomaa, Miika Kauppila, Vili Tuittu ja Richard Tiberi. Huomenna kokoonpanossa nähdään kuitenkin ensimmäisen kerran Tomi Maanoja ja A-junioreiden SM-karsinnan avausosassa upean ratkaisuosuman iskenyt Albin Mehmeti.

KTP – IF Gnistan huomenna lauantaina klo 14:00 Arto Tolsa Areenalla. Ruutu+ näyttää kamppailun suorana lähetyksenä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.