Kuva: Patric Huittinen

Jani Kaukomaa palaa Gnistaniin

IF Gnistan on solminut tulevan kauden mittaisen sopimuksen seurassa kaudet 2016-2018 pelanneen Jani Kaukomaan kanssa.

Jani Kaukomaa pelasi aikaisemmalla jaksollaan Gnistanissa yhteensä 57 kamppailua, joista 13 Ykkösen kaudella 2017. Miehellä on Ykkösestä kokemusta myös FC Viikinkien paidassa 17 ottelun verran. Viime kausi meni Kaukomaalta parannellessa loukkaantumista, mutta nyt mies on taas valmiina uuden kauden haasteisiin.

Topparin paikalla viihtyvä 25-vuotias pelimies kommentoi paluuta Oulunkylän ylpeyteen: ”Mahtavat fiilikset palata Gnistaniin. Organisaatio on mennyt jälleen isoin harppauksin eteenpäin ja täällä on pelaajan hyvä olla. Ensi kaudella lähdetään luonnollisesti voittamaan jokaista ottelua ja henkilökohtainen tavoite on päästä loukkaantumisen jälkeen vähintään samalle tasolle missä parhaimmillani olen ollut, pysyä ehjänä ja antaa jokaisessa matsissa 110% itsestäni.”

Kaukomaa haluaa myös lähettää terveiset Gnistan-faneille: ”Meillä on todella mielenkiintoinen joukkue jalkeilla eli nyt jos koskaan sininen huivi kaulaan ja Ogelin legendaariselle ylätasanteelle nauttimaan matseista!”

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.