Kuva: Niklas Günsberg

Suomen Cup käyntiin lauantaina

IF Gnistan avaa huomenna Suomen Cup-taipaleensa Ekenäs IF:n vieraana. Ottelu alkaa Tammisaaren keskuskentällä klo 14:00.

Suomen Cup pelataan toisen kerran peräkkäin kaavalla, jossa Veikkausliigan ja Ykkösen joukkueet ovat jaettuina kahteen lohkoon. IF Gnistanin kanssa kahdesta neljännesvälieräpaikasta kamppailevat eteläisessä Ykkösen lohkossa MyPa, MP, MuSa, KTP ja EIF. Mikäli joukkue etenee 16:n parhaan joukkoon odottaa ensimmäisessä pudotuspelissä vastassa Veikkausliigajoukkue.

IF Gnistanin joukkueharjoitukset ovat pyörineet nyt kolme viikkoa kauden jälkeisen tauon jälkeen. Joukkue avasi viikko sitten pelikauden harjoitusottelulla NJS:ää vastaan. Kamppailu päättyi 1-1-tasatulokseen Talin jalkapallohallissa. IF Gnistanin tulevan kauden joukkueen kasaaminen on edennyt maltillisesti. Joukkueella on tällä hetkellä 18 pelaajasopimusta kasassa. Huomenna Tammisaaressa on jonkin verran poissaoloja, kun kokoonpanosta puuttuvat erinäisistä syistä Hidetoshi Wakui, Benjamin Thurling, Jesse Ahonen, Vili Tuittu, Ilmari Hieta, Richard Tiberi ja mahdollisesti myös Albin Mehmeti. A-junioreista Elias Säyniö, Aku Soimakallio, Harzal Karim ja Aatos Pirkola nousevat kokoonpanoon mukaan. Onni Tiihonen on myös rekisteröity mukaan otteluun. Lisäksi Tammisaaressa saatetaan nähdä useampi testipelaaja, mikäli MyPa:ssa viime kaudella pelanneen Rony Huhtalan, ex-Gnistan Jani Kaukomaan ja saksalaisen Max Wilschreyn pelilupa-asiat saadaan kuntoon ottelua varten.

Huominen vastustaja viime kaudella kuudenneksi Ykkösessä sijoittunut Ekenäs IF avasi niin ikään harjoituskauden ottelut viime viikolla Espoon Palloseuraa vastaan. Joukkue voitti usean testipelaajan kanssa pelatun kamppailun lukemin 3-1.

Ottelu Ekenäs IF – IF Gnistan näkyy myös Ruudussa suorana lähetyksenä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.