Näin Hercules on pelannut kauden 2019 aikana


IF Gnistan kohtaa lauantaina Oulunkylän Mustapekka Areenalla JS Herculeksen Kakkosen Cupin finaalissa. Kipinän tavoin Hercules voitti talvella oman alkulohkonsa Kakkosen Cupissa ja eteni lopulta finaaliin asti.
Tie Kakkosen Cupin finaaliin
IF Gnistan saa Kakkosen Cupin finaalissa vastaansa oululaisen JS Herculeksen, joka voitti oman alkulohkonsa tammikuussa alkaneessa Kakkosen Cupissa. Hercules eteni lohkovaiheesta jatkoon melko täpärästi, sillä joukkue kaatoi RoPS/2:n sekä PS Kemin, mutta kärsi tappion Oulun Luistinseuralle. Lohkon viimeisen kierroksen jälkeen Hercules oli tasapisteissä OLS:n sekä rovaniemeläisten kanssa, mutta joukkue voitti lohkonsa parhaalla maalierolla. Ensimmäisessä jatko-ottelussa Hercules matkasi Poriin, jossa he kohtasivat FC Jazzin. Tasainen kamppailu oli 0-0-tasatuloksessa vielä jatkoajan jälkeen, mutta oululaiset nappasivat voiton rangaistuspotkukilpailusta ja etenivät jatkoon. Kakkosen Cupin välierässä Hercules kohtasi Kaarinan Pojat, joka pelaa kaudella 2019 Gnistanin kanssa samassa lohkossa Kakkosta. Kaarinalaiset johtivat ottelua lukemin 0-2 toisen puoliajan alussa, mutta Hercules nousi tasoihin ja lopulta oululaiset nappasivat Kakkosen Cupin finaalipaikan rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Kakkosen Cupin finaaleihin yltäneet joukkueet pääsivät myös itse Suomen Cupin pudotuspelivaiheeseen, jossa Hercules isännöi Veikkausliigassa pelaavaa FC Interiä. Turkulainen Inter piti pintansa kamppailussa ja haki Oulusta 0-2-vierasvoiton.
Kakkosessa keskikastissa
Tällä hetkellä Hercules majailee Kakkosen C-lohkossa kuudennella sijalla. Joukkue on hävinnyt seitsemästä ottelusta vain yhden, mutta tasapelit ovat olleet riesa oululaisille alkukauden aikana, sillä he ovat pelanneet niitä yhteensä neljä. Edellisellä kierroksella Hercules pelasi tasapelin Kajaanin Hakaa vastaan maalein 1-1. Herculeksen paras maalintekijä kuluvan kauden aikana on ollut 26-vuotias Sami Karjalainen, joka heiluttanut vastustajan verkkoa peräti yhdeksän kertaa kuudessa ottelussa. Karjalainen onkin kantanut pitkälti vastuun joukkueen maalinteosta, sillä hänen jälkeensä Herculeksen toiseksi paras maalintekijä (Aleksi Nousiainen) on onnistunut vain kahdesti.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.