Naisten kausi käyntiin perjantaina


Naisten edustusjoukkue avaa kautensa tämän viikon perjantaina Hongan kakkosjoukkuetta vastaan.
Naisten valmistautuminen uuteen kauteen on sujunut positiivisissa merkeissä. Viime vuoden marraskuussa joukkueen uudeksi päävalmentajaksi nimitetty Mikke Salonen kokee talvikauden olleen harjoitusotteluiden puolesta nousujohteinen.
– Talven harjoitusottelut ovat sujuneet nousujohteisesti ja sisään ajettu peli-idea on alkanut juurtua joukkueeseen. Harjoitusotteluissa en tykkää tuijottaa tulostaulua, mutta tästä huolimatta on todettava, että tarvitsemme viimeistelyyn lisää päättäväisyyttä. Joukkueen puolustuspelaamiseen olen ollut tyytyväinen, kertoo Salonen.
Salonen haluaa nähdä Gnistanin pelaavan suoraviivaista jalkapalloa.
– Haluan nähdä suoraviivaisen ja päättäväisen joukkueen, joka noudattaa yhteistä pelisysteemiä ja taistelee loppuun jokaisessa pelissä. Toivottavasti meistä muodostuu kauden aikana rohkea sekä paljon maaleja tekevä joukkue.
Naiset avaavat kautensa tämän viikon perjantaina, kun joukkue kohtaa Hongan/2:n Tapiolan tekonurmella. Ensimmäinen kotiottelu pelataan perjantaina 3. toukokuuta FC Kasiysiä vastaan. Naisten edustusjoukkue pelaa kotiottelunsa Oulunkylän Mustapekka Areenalla.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.